Video Șanse pentru clujeanul Sabin Sărmaș să preia Ministerul Digitalizării / Boc: „Este o resursă umană extrem de valoroasă a Clujului”

Șanse pentru clujeanul Sabin Sărmaș să preia Ministerul Digitalizării / Boc: „Este o resursă umană extrem de valoroasă a Clujului”
| Foto: Facebook.com/SarmasSabin

Deputatul liberal Sabin Sărmaș este în cărți pentru a fi numit la conducerea ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Potrivit ultimelor informații din tabăra liberalilor, două nume au mai rămas în cursa pentru conducerea ministerului Digitalizării, condus acum în formulă de interimat de către ministul Energiei. Acestea sunt: deputatul Robert Sighiartău și clujeanul Sabin Sărmaș.

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit, vineri, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre acest subiect.

„Evident că noi susținem orice candidat din zona Clujului, dar suntem la fel de realiști că aceste funcții sunt la nivel național și vom vedea. Domnul Sărmaș este o resursă umană extrem de valoroasă a Clujului și a PNL. Este un om care a confirmat în funcțiile pe care le-a deținut. Amândoi au bastonul de ministru, dar decizia va fi în interiorul partidului. Premierul Ciucă are ultimul cuvânt”, a declarat, la ZIUA LIVE, primarul Clujului.

Deputatul liberal Sabin Sărmaș, în vârstă de 36 de ani, a fost consilier local în cadrul primăriei municipiului Cluj-Napoca, prim-vicepreședinte al PNL Cluj-Napoca și președinte al Autorității pentru Digitalizarea României timp de 13 luni, numit în luna decembrie a anului 2019 și eliberat din funcție, la cererea sa, la începutul anului 2021.

Comenteaza