Sâmbătă, Consiliu şi Congres PSD. Se discută cele 100 de măsuri ale unei guvernări PSD

Sâmbătă, Consiliu şi Congres PSD. Se discută cele 100 de măsuri ale unei guvernări PSD
PSD se pregăteşte să guverneze. Astăzi, social-democraţii discută măsurile pe care le vor lua dacă moţiunea anti-Guvernul Boc va trece în Parlament.
5.000 de social-democraţi vor participa sâmbătă la Congresul extraordinar al PSD. La congres vor fi discutate programul de guvernare al partidului, modificările la statut, dar şi moţiunea de cenzură a opoziţiei. La această oră are loc Consiliul Naţional PSD.

Noaptea trecută, social-democraţii şi-au fixat reperele pentru congres. Vor fi aprobate cele 100 de măsuri pe care le vor lua în cazul în care moţiunea de cenzură care va fi depusă împotriva Guvernului Boc trece şi ajung la guvernare. Între acestea - blocarea aplicării Legii pensiilor, refacerea salariilor bugetarilor şi eliminarea plăţii CAS pentru drepturile de autor.

Liderii PSD au decis să modifice şi statutul partidului. "Preşedintele partidului va fi ales de către toţi membrii de partid printr-un scrutin. (...) Sindicatele vor avea reprezentanţi în toate forurile noastre de conducere pentru a putea participa la deciziile luate", a anunţat preşedintele PSD, Victor Ponta.
Comenteaza