S-a stabilit data Congresului PPE din România! Daniel Buda: „Vom depune toate eforturile pentru ca evenimentul să fie la înălțimea așteptărilor”

S-a stabilit data Congresului PPE din România! Daniel Buda: „Vom depune toate eforturile pentru ca evenimentul să fie la înălțimea așteptărilor”

Europarlamentarul Daniel Buda a anunțat, joi, că a fost stabilită data Congresului Partidului Popular European, care va loc pe 6 -7 martie 2024 la București.

Potrivit eurodeputatului clujean, la eveniment vor participa toți șefii de state și de guverne și președinții de partide din partea PPE, iar prin alegerea României ca gazdă pentru acest congres important se trimite un semnal puternic de sprijin pentru țara noastră.

6-7 martie 2024 - data Congresului Partidului Popular European care se va ține la București!

În martie, 2024, vom fi gazdele unui dialog important despre viitorul Europei, despre valorile și viziunea noastră comună. Vor participa toți șefii de state și de guverne și președinții de partide din partea PPE, alături de președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, președinta Parlamentului European Roberta Metsola și toți comisarii europeni care fac parte din familia noastră politică.

Această decizie este un semn clar al încrederii pe care țara noastră o inspiră în rândul celei mai mari familii politice europene. Prin alegerea României ca gazdă pentru acest congres, se trimite un semnal puternic de sprijin pentru țara noastră, care a trebuit să facă față unor provocări mari în contextul presiunii impuse de invazia Rusiei în Ucraina, arătându-și totodată susținerea deplină.

Vom depune toate eforturile necesare pentru ca evenimentul să fie la înălțimea așteptărilor și am încredere că toate discuțiile care vor avea loc în cadrul congresului vor duce la adoptarea măsurilor necesare pentru bunăstarea și siguranța cetățenilor europeni!”, a transmis Daniel Buda.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

Comenteaza