#REZIST. A 17-a zi de proteste în capitala Transilvaniei FOTO/VIDEO

#REZIST. A 17-a zi de proteste în capitala Transilvaniei FOTO/VIDEO
Se împlinesc două săptămâni şi jumătate de când clujenii ies zilnic în stradă pentru a transmite un mesaj Guvernului Grindeanu: NU corupţiei, NU hoţiei, NU guvernării iresponsabile!

 

21:00 Protestul s-a încheiat, însă oamenii sunt decişi să revină în stradă până când vocea le va fi auzită în Palatul Victoria din Bucureşti.

20:55 În Piaţa Unirii se cântă "Deşteaptă-te, române!"

20:40 Protestatarii s-au întors în Piaţa Unirii. Se scandează "La închisoare / nu la guvernare" şi "Tot ce aţi furat / să fie confiscat!"

20:30 Coloana se află în dreptul Prefecturii, se îndreaptă spre Piaţa Unirii, pe Bulevardul 21 Decembrie.

20:25 La protest a ajuns şi Mona, fata pentru care domnul Gheorghe a reparat lingura (vezi mai jos). Lingura #rezistă :)

Mona a venit a ajuns să protesteze cu cratiţa după ce, în prima zi de ieşit în stradă, a lăsat-o vocea, iar în cea de-a doua a venit cu un fluier şi au lăsat-o obrajii. Aşa că, din a treia zi a luat o cratiţă şi o lingură.

20:20 Coloana de manifestanţi a ajuns în Piaţa Avram Iancu

20:18 Un protestatar şi-a adus ceai în termos: "Ca să #rezist"

20:08 Cei aproximativ 250 de protestatari pornesc în marşul devenit deja clasic, pe Bulevardul Eroilor. Se scandează "Justiţie, nu corupţie!"

20:05 Oamenii stau la rând să semneze petiţia de la Cluj

20:00 Se citeşte proclamaţia protestatarilor de la Cluj, dar se pare că documentul este încă în lucru, oamenii au păreri diferite.

19:50 "Vocea" pieţei se face auzită. Se scandează "Hoţii, hoţii", "PSD, ciuma roşie", "Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu", "Vrem justiţie, nu corupţie", "DNA să vină să vă ia"

19:50 Aproape 200 de protestatari s-au strâns până la această oră în Piaţa Unirii.

19:45 Domnul Gheorghe (foto jos) s-a aflat în stradă în toate cele 17 zile ale protestului. Spune că a venit pentru a-i susţine pe tineri şi a-i determina pe actualii guvernanţi să îşi dea demisia "pentru că nu avem nevoie de mincinoşi şi hoti la conducere". Lingura din "dotare" e pregătită pentru fata care va aduce în piaţă o cratiţă cu care va asigura fundalul sonor al protestelor. Lingura a cedat după 17 zile de protest, aşa că domnul Gheorghe a sudat-o, ca să mai poată fi folosită cât mai țin manifestațiile...

19:30 Aproximativ 100 de clujeni protestează la această oră împotriva guvernării PSD. Ca de obicei, au adus cu ei "arsenalul" format din fluiere, vuvuzele şi o portavoce.

19:20 Piaţa Unirii: câteva zeci de clujeni au răspuns chemării în stradă. E a 17-a zi de protest

Comenteaza