Rareș Bogdan, replică pentru Marcel Ciolacu: „Îi amintesc că se află la guvernare, nu în Opoziţie”

Rareș Bogdan, replică pentru Marcel Ciolacu: „Îi amintesc că se află la guvernare, nu în Opoziţie”

Prim-vicepreședintele PNL a vorbit, luni, despre acuzaţiile lui Ciolacu privind discuţiile liberalilor de la Sinaia, afirmând că i se părea firesc ca preşedintele PSD să dea un telefon la Nicolae Ciucă, lui Lucian Bode sau lui şi să îi întrebe.

Europarlamentarul liberal a mai ținut să-i amintească lui Ciolacu că se află la guvernare, nu în Opoziție, precizând că românii nu îşi doresc în acest moment tensiune.

”Sunt extrem de mirat, pentru că nu a fost o întâlnire secretă, a fost o întâlnire care a început cu o conferinţă de presă a premierului, la ora 18.00, joi, transmisă de toate televiziunile. De asemenea, noi ne-am adunat acolo, într-o întâlnire absolut firească cu cei nouă miniştri liberali şi organizaţiile din centrul României”, a declarat Rareş Bogdan, despre evenimentul PNL de la Sinaia, de săptămâna trecută, precizând că miercuri şi joi, conducerea PNL se va afla la Suceava.

”Noi ne-am întâlnit acolo pentru a găsi soluţii pentru iarnă, pentru a discuta perspectivele, cu miniştrii noştri şi liderii grupurilor parlamentare, care sunt priorităţile, pentru a atenua pe de o parte creşterile de preţuri la energie şi alimente şi pe de altă parte, inflaţia care este cu două cifre”, a mai spus europarlamentarul PNL, potrivit news.ro.

Rareş Bogdan a completat: ”Eu nu vreau să îi dau replici domnului Ciolacu. Mie mi se părea firesc ca domnia sa să dea un telefon la Nicolae Ciucă, lui Lucian Bode sau mie şi să ne întrebe, ce a fost la Sinaia, e o problemă? Numele lui Grindeanu nici nu a fost rostit la Sinaia, numele lui Rafila, numai în perspectiva spitalelor şi a rezolvării problemelor finanţărilor din PNRR şi în sensul pozitiv, în niciun caz negativ, iar numele domnului Ciolacu, la fel, în sensul partaneriatului”.

Liberalul a menţionat că ”nu au făcut un parteneriat pentru a da replici şi pentru a crea tensiune”.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, luni, la sediul partidului, că ”partenerii de coaliţie fac anumite şedinţe pe la Sinaia, unde hotărăsc că vinovaţii trebuie să fie cei de la ANRE şi să înceapă un atac asupra lui Ciolacu, Grindeanu şi Rafila”, referitor la subiectul crizei din energie şi a acuzat ”marea guvernare de dreapta, cu primii-miniştri, că a făcut o o tâmpenie”, iar marea liberalizare a energiei de fapt a creat şmecheri din nou, în energie şi speculaţie pe piaţă.

Social-democratul a ţinut să precizeze că nu se va rupe coaliţia.

Comenteaza