Rareş Bogdan: „PNL nu poate ceda Justiţia” / Ce a spus europarlamentarul clujean de Emil Boc și Alin Tișe

Rareş Bogdan: „PNL nu poate ceda Justiţia” / Ce a spus europarlamentarul clujean de Emil Boc și Alin Tișe

Prim-vicepreşedintele liberalilor Rareş Bogdan a afirmat, luni, că PNL nu va ceda sub nicio formă portofoliul Justiţiei, în ciuda informaţiile neoficiale apărute pe surse, pe acest subiect.

Întrebat ce minister avizator ar ceda PNL celor de la PSD, în cazul unei alianţe, liderul liberal a spus că ”PNL nu poate ceda Justiţia”, arătând că ”ştie din punctul de vedere al impactului în spaţiul public, ONG-uri, mişcări civice şi istoria ultimilor 5 ani de zile”. 

Rareş Bogdan a precizat că este convins  şi speră că cei care au făcut ceea ce au făcut în urmă cu 4 ani, au fost îndepărtaţi de la conducerea PSD.

Europarlamentarul a arătat că, deşi toată lumea dă ca sigură o guvernare PNL-PSD, el ”nu ar fi atât de sigur”, atâta vreme cât filialele partidului nu şi-au spus cuvântul, pentru că forţa lor este extrem de mare. 

„Votul este unul secret, şi nu cred că un om ca Ilie Bolojan, un om ca Alin Tişe, ca Ionel Bogdan, ca Emil Boc, ca Ion Dumitrel, Florin Roman, Raluca Turcan, Alina Nica, Nelu Tătaru, George Flutur, amiralul Chiţac, Costel Şoptică pot fi înduplecaţi atât de uşor sau speriaţi. Domniile lor vor veni, îşi vor spune punctul de vedere, fie că vin de la Gorj, Dolj, Bistriţa şi fiecare ne va spune, va fi un Birou Permanent pe care mă aştept să îl terminăm la miezul nopţii”, a mai afirmat Bogdan, potrivit news.ro.

Prim-vicepreședintele PNL a mai arătat că le va trasmite colegilor săi că trebuie să se gândească la ceea ce pot face pentru ţară şi nu la „orgolii politice”. 

„Pentru mine nu contează oamenii, mă interesează ce ne asumăm”, a mai adăugat Rareş Bogdan, afirmând că ”oamenii nu mai au răbdare” şi vede acest lucru pe cercetările sociologice. 

„Trebuie să dăm un guvern stabil României, cât mai rapid”, a mai spus europarlamentarul liberal.

Poza noua 07.08.2018

Comenteaza