Rareș Bogdan: Nelu Tătaru l-ar bate și pe Klaus Iohannis

Rareș Bogdan: Nelu Tătaru l-ar bate și pe Klaus Iohannis
| Foto: Cronica Romana

Rareş Bogdan a spus că oricine dintre liderii PNL ar fi pierdut în faţa fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, care a câştigat alegerile pentri şefia Filialei Teritoriale PNL Vaslui.

„ (...) La Vaslui, dacă vor candida Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Florin Cîțu și Rareș Bogdan împotriva lui Nelu Tătaru, pierd toți patru. Dacă oamenii cu cea mai mare credibilitate în PNL candidează, pierdem în fața lui Nelu Tătaru…

Să-l contești pe Nelu Tătaru, care a fost omul care a dus greul în fața pandemiei, acasă la el, trebuie să fii inconștient. Eu îi salut pe colegii mei de la Bârlad, dar ce să contești la Nelu Tătaru, a câștigat cu un scor zdrobitor. A luat 340 de voturi, cel de pe locul 2 doar 40, iar al treilea 15. Dacă eu candidez lângă Florin Cîțu, Robert Sighiartău și Emil Boc, nu putem să-l batem pe Nelu Tătaru la Vaslui“, a declarat Rareș Bogdan citat de evz.ro

Nelu Tătaru le-a mulţumit colegilor pentru încredere şi le-a transmis că este momentul pentru unitate în partid. „Le mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată (...) În ultimul timp, în organizaţia noastră au fost anumite tensiuni, anumite declaraţii ale unor colegi. Acum este momentul sa ne reunim în jurul valorilor liberale. E vremea pentru unitate şi pentru calm”, a transmis Nelu Tătaru.

Au fost şi unele acuzații după alegeri. Marius Arcăleanu, contracandidatul lui Tătaru, prim-vicepreşedintele PNL Vaslui, a afirmat în repetate rânduri că Nelu Tătaru conduce organizaţia într-un mod „dictatorial şi abuziv”. Acesta a contestat modul în care au fost organizate alegerile, spunând că o parte dintre persoanele care ar fi avut drept de vot nu au fost lăsate să intre în sala în care s-a desfăşurat votul. El a susţinut, de asemenea, că nu i se pare normal ca la intrările în sală să fie angajaţi ai unei firme de pază, a transmis Agerpres.

Comenteaza