Rareș Bogdan, mesaj mobilizator pentru tinerii liberali: „La următoarea vizită de la Casa Albă trebuie să meargă Nicolae Ciucă”

Rareș Bogdan, mesaj mobilizator pentru tinerii liberali: „La următoarea vizită de la Casa Albă trebuie să meargă  Nicolae Ciucă”
| Foto: Facebook.com/Rares.I.Bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL le-a transmis miercuri, tinerilor liberali, că nu vor avea vacanţă în această vară, pentru că ”bătălia cea mai importantă pentru PNL este pe 15 septembrie”, la primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Afirmațiile lui Rareș Bogdan au fost făcute la Conferinţa regională TNL „Europa în fiecare localitate”, organizată de TNL Bucureşti.

”Am şi o veste proastă pentru voi, ea ţine de vara aceasta. (..) Vreau să vă informez că nu o să aveţi vacanţă şi vreau să vă rog să nu aveţi vacanţă, pentru că bătălia pe care o ducem pe 9 este una extrem de importantă, pentru că va poziţiona PNL, dar bătălia noastră cea mai dificilă în acest an o ducem pe data de 15 septembrie. Şi apoi pe 29 septembrie”, a declarat europarlamentarul PNL, potrivit news.ro.

Rareș Bogdan s-a referit la primirea preşedintelui Klaus Iohannis la Casa Albă.

”În urmă cu 7 ani am fost în Biroul Oval, în calitate de jurnalist, mi-am amintit, preşedintele Iohannis stătea pe acelaşi fotoliu, în partea cealaltă stătea un alt preşedinte, Donald Trump şi mi-am amintit de acel moment. Vă spun că bătălia cea mai importantă pentru PNL este pe 15, pentru ca în acel birou, nu ştiu dacă actualul de la Casa Albă sau cu un altul, să ducem tot un liberal. La următoarea vizită de la Casa Albă, acolo, în acel Birou Oval, trebuie să stea cu ajutorul dvs preşedintele PNL, Nicolae Ciucă. Eu cred că extrem de bine pregătit pentru această poziţie. Vă cer să nu vă opriţi după data de 10 iunie”, a menţionat liberalul.

Comenteaza