Rareș Bogdan: "Ludovic să înceteze, numai eu ştiu de câte ori l-a apărat preşedintele Iohannis, câte şanse i-a dat"

Rareș Bogdan: "Ludovic să înceteze, numai eu ştiu de câte ori l-a apărat preşedintele Iohannis, câte şanse i-a dat"

Europarlamentarul Rareș Bogdan s-a arătat indignat, sâmbătă seara, de afirmațiile făcute de Ludovic Orban, potrivit căreia PNL nu-i datorează nimic lui Klaus Iohannis, susţinând că preşedintele "l-a salvat direct de la debarcare" de două ori pe Orban.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Rareș Bogdan a comentat afirmațiile pe care liderul PNL le-a făcut vineri la adresa președintelui României - Ludovic Orban a spus că "Partidul Naţional Liberal nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis, dimpotrivă".

"Ludovic să înceteze, pentru că numai eu ştiu de câte ori l-a apărat preşedintele Iohannis, câte şanse i-a dat preşedintele Iohannis, cum i-a dat şansa să construiască un guvern singur, fără a se implica nici Rareş Bogdan, nici Iulian Dumitrescu, nici Flutur, nici Boc, nimeni. Nici Alina Gorghiu. Pur şi simplu şi-a făcut echipa singur, iar când noi îi atrăgeam atenţia că exagerează sau că acţionează discreţionar preşedintele îl apăra. Aseară a depăşit toate limitele. M-a supărat rău", a declarat Rareş Bogdan, sâmbătă seară, la Antena 3.  

Europarlamentarul a spus că PNL are "o relaţie specială cu preşedintele Iohannis" şi că în ceea ce a realizat în ultimii doi ani, partidul a fost "fără nicio discuţie avantajat de acest parteneriat asumat" cu preşedintele Klaus Iohannis.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!"PNL are o relaţie specială cu preşedintele Iohannis şi PNL, în ceea ce a realizat în ultimii 2 ani de zile, a fost, fără nicio discuţie, avantajat de acest parteneriat asumat cu preşedintele Iohannis. Nu e corect să faci acest lucru, mai ales că preşedintele Iohannis (...) de două ori l-a salvat direct. A fost salvat de preşedintele Iohannis (...) de la schimbarea din preşedinte de partid înainte de termen. De la debarcare", a precizat Rareș Bogdan.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, vineri seară, în judeţul Dâmboviţa, că Partidul Naţional Liberal nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis, dimpotrivă. 

"Eu cred că Partidul Naţional Liberal nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis, dimpotrivă. Eu am convingerea că preşedintele PNL trebuie să fie ales de membrii PNL, cu mintea lor, cu gândirea lor şi cu sufletul lor. Eu cred că preşedintele PNL trebuie să fie îndatorat şi legitimitatea lui să se bazeze doar pe votul dumneavoastă, marea oaste a Partidului Naţional Liberal", le-a transmis Ludovic Orban liberalilor din Dâmboviţa. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza