Rareș Bogdan: "Lăsați medicii în pace, respectați cerințele autorităților"

Rareș Bogdan: "Lăsați medicii în pace, respectați cerințele autorităților"

Europarlamentarul face un apel la responsabilitate din partea liderilor de opinie din politică, administrație sau mass-media în aceste zile de criză. 

"Nu mă interesează politica în vremea asta, văd atâta nenorocire citind mesajele oamenilor, încât mă scârbește încercarea unora de a se cățăra pe nenorocire. Urâte caractere și puțină simțire față de neamul ăsta atât de încercat au unii din țara aceasta, politicieni, jurnaliști, ierarhi, primari. Să îi ierte Bunul Dumnezeu, că nu știu ce fac!

Poza noua 07.08.2018

E un moment pe care nu l-am mai trăit în ultimii 75 de ani. Cu toate acestea, unii nu înțeleg că salvarea vieților e mai importantă decât audiența lor de câteva zeci de mii de citiri, sutele de mii ce îi privesc la TV sau cei care așteaptă soluții și alternative viabile în loc de o critică absurdă, pornită de cele mai multe ori din fiere sau din sufletele goale, ori pur și simplu din propriile nerealizări sau din frustrări personale.

Lăsați medicii în pace, e singură șansă să nu ajungem să ne plângem morții cu zecile sau cu sutele! Respectați cerințele, recomandările și obligațiile celor care astăzi se află în Comitetul de Urgență sau care la acest moment istoric au fost aleși, așezați de soartă, să ne conducă prin Deșert spre Lumina care va veni după întunericul generat de frica îmbolnăvirii și a morții!

Citesc zilnic sute de mesaje doar în zona privată, ieri și alaltăieri au sărit de 1.000 pe zi, îmi arunc un ochi pe miile de comentarii care se strâng într-o zi la postările sau link-urile găzduite de contul meu de Facebook sau de Instagram. Lumea e speriată, e tristă, e șocată și tocmai de aceea e mai necesar decât oricând să fim solidari și responsabili. Bunul Dumnezeu să ocrotească România și Neamul acesta!"

Comenteaza