Rareș Bogdan este sigur că Florin Cîțu va rămâne premier: „Sub diverse formule, noi vom fi la guvernare încă trei ani și jumătate”

Rareș Bogdan este sigur că Florin Cîțu va rămâne premier: „Sub diverse formule, noi vom fi la guvernare încă trei ani și jumătate”

Prim-vicepreședintele liberalilor a dat asigurări, joi, că Florin Cîțu va rămâne premier și că PNL va continua să guverneze încă trei ani și jumătate, până la alegerile din 2024.

Tot joi, Rareș Bogdan a apus că PNL ar avea nevoie de încă 57 de voturi de la USR PLUS sau de la alt partid la moțiunea de cenzură depusă de PSD pentru a-l salva pe prim-ministrul Florin Cîțu.

„Trei ani jumate noi vom fi la guvernare. Sub diverse formule, noi vom fi la guvernare”, a mai declarat europarlamentarul liberal, potrivit aktual24.ro.

Și secretarul general al PNL, ministrul de Finanțe Dan Vilceanu, a afirmat joi că îi este greu să creadă faptul că USR ar vota moțiunea de cenzură inițiată de PSD pentru că ar avea efecte electorale pe termen mediu și lung.

„Sa vedem ce va face USR. URS PLUS va avea un congres in weekend-ul acesta si se va alege presedintele. Isi vor alege si Birou, sau cum se numeste la ei organismul de conducere, si dupa aceea sunt convins ca vor lua o decizie. Mi-e greu sa cred, totusi, desi in politica niciodata sa nu zici niciodata, dar mi-e greu sa cred totusi ca USR s-ar putea lega la cap cu un vot alaturi de PSD. Mi-e greu sa cred, pentru ca asta ar insemna o dezamagire a electoratului lor si efecte electorale pe termen mediu si lung”, a precizat Dan Vilceanu, întrebat care sunt așteptările legate de moțiunea de cenzură.

Poza noua 07.08.2018

Comenteaza