Rareș Bogdan este convins: „Țineți minte! PNL va câștiga alegerile cu un scor devastator”

Rareș Bogdan este convins: „Țineți minte! PNL va câștiga alegerile cu un scor devastator”

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a anunțat, luni, într-o intervenție telefonică la B1 TV, că Partidul Național Liberal va câștiga alegerile locale, la nivel național, cu un scor de aproximativ 40%.

Prim vicepreşedintele PNL a făcut un pronostic în perspectiva alegerilor locale care vor avea loc în data de 27 septembrie. Rareș Bogdan estimează că liberalii ar urma să obțină un scor apropiat de 40% la nivel național.

„PNL va câștiga alegerile locale la nivel național cu un scor devastator. Partidul Național Liberal va lua la alegerile locale din acest an un scor care se va duce spre 40%. Estimarea mea este de 37-38% pe țară, eu nu vorbesc de orașe, localități, comune, sectoare. Pe țară, PNL va fi primul partid cu un scor care se va duce spre 40%”, a afirmat Rareș Bogdan.

Acesta a mai vorbit și despre moțiunea de cenzură care a fost depusă luni la Parlament de către PSD.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!„Moțiunea de cenzură e doar un joc de imagine. Ludovic Orban rămâne premier. Cei din PSD nu au nicio șansă să dărâme Guvernul Orban. Lumea știe exact cine este PSD, ce a făcut PSD, modalitatea înfiorătoare în care PSD se pregătea să îndepărteze România de la drumul firesc democratic, occidental”, a declarat europarlamentarul la B1 TV.

Partidul Social Democrat a depus, luni, moțiunea de cenzură „Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mită generalizată”. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că actualul guvern trebuie să plece cât mai repede de la Palatul Victoria pentru modul „dezastruos” în care a gestionat criza generată de epidemia de coronavirus.

Comenteaza