Rareș Bogdan, despre congresul PNL la care vor participa 5.000 de oameni: „75 - 80% sunt vaccinaţi, dar vom avea și stații de testare rapidă”

Rareș Bogdan, despre congresul PNL la care vor participa 5.000 de oameni: „75 - 80% sunt vaccinaţi, dar vom avea și stații de testare rapidă”

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat că la Congresul liberalilor din 25 septembrie vor fi două staţii de testare rapidă anti-COVID la faţa locului pentru toţi cei care intră în sala reuniunii.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Într-o intervenţie telefonică la Digi 24, eurodeputatul a precizat că deocamdată, pentru că nu sunt restricţii suplimentare, Congresul PNL se va desfăşura în sala de la Romexpo.

"Noi, la Congresul PNL, după cum ştiţi, suntem 5.000 de oameni, nu renunţăm la această cifră. În cazul în care nu vom putea organiza în sală, în Romexpo, vom merge afară pe stadion, la Arcul de Triumf, sau la Romaero Băneasa, dar deocamdată stăm în sală şi vom folosi la congres pe de o parte vaccinul - cred că dintre delegaţi 75 - 80% sunt vaccinaţi - dar pentru cei care, din diverse motive, nu s-au vaccinat vom folosi certificatul verde digital, plus vom avea două staţii de testare rapidă la faţa locului pentru toţi delegaţii, inclusiv cei vaccinaţi. (...) Noi mergem şi pe testarea cu test rapid pentru toţi cei care intră în sala congresului", a spus Bogdan, potrivit Agerpres.

Poza noua 07.08.2018

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie. Pentru șefia partidului se luptă actualul lider al liberalilor, Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza