Rareş Bogdan, despre "Ciuma roşie": "Ce naiba mai inventează ăştia să îşi acopere prostia în arta guvernării?"

Rareş Bogdan, despre "Ciuma roşie": "Ce naiba mai inventează ăştia să îşi acopere prostia în arta guvernării?"

Jurnalistul a comentat în stilul său acid anunţul făcut de PSD, prin vocea vicepreşedintelui Paul Stănescu,  potrivit căruia referendumul pentru modificarea Constituţiei astfel încât familia să fie definită ca uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie ar urma să aibă loc în luna mai.

"Ce naiba mai inventează ăştia să îşi acopere proasta administrare a treburilor ţării şi prostia în arta guvernării...?!? Chiar mă intreb.... Încă o temă care să îi dezbine pe români şi să mai dea teme de discuţii absolut inutile. Doamne, ce încercare ne-ai dat, Doamne, cu ticăloşii ăştia! În 2019, la europarlamentare, trebuie umiliti ca scor şi apoi, în toamnă, călcaţi în picioare la Prezidenţiale şi în 2020 aruncaţi la lada de gunoi a istoriei, la Parlamentare. Trebuie să ne implicam TOŢI şi să îi aducem acolo unde le este locul celor din “Ciuma Roşie”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook

"Dacă aveţi un vecin, un prieten, un coleg de serviciu PSD-ist sau care a votat cu “Ciuma Roşie”, vă rog să îi explicaţi că a avut încredere în nişte IMPOSTORI absoluţi ce îşi urmăresc doar propriul interes", a mai spus Rareş Bogdan.

El a detaliat pentru psnews problematica manipulării prin atragerea Bisericii Ortodoxe Române ”într-un circ public” pentru a distrage atenția opiniei publice de la adevăratele probleme care îi afectează pe români.

"Problema PSD este că încearcă să împartă societatea. Ei nu înțeleg că nu există două Românii, că există o singură Românie și din păcate, de 1 an și 4 luni de când au câștigat alegerile, nu fac altceva decât să încerce să rupă România între adepții lor și ceilalți, între cei care sunt adepții conservatorismului religios și progresiști, între cei care în mod normal se înțeleg pe anumite teme dar care pe o temă ca cea a familiei vor intra în conflict, pentru că din păcate, din momentul în care fac asta subiectul ajunge în zona bisericii. PSD nu ajunge că a compromis ideea de partid politic, de guvernare responsabilă, de responsabilitate de a conduce o țară, acum încearcă să compromită și cea mai apreciată instituție de către români în ultimii 28 de ani: biserica. Introduc biserica într-un circ public în care foarte probabil, în cazul în care biserica va intra în bătălia aceasta, va fi sfâșiată de atacuri, de lucruri care în mod normal nu ar trebui să se întâmple. Nu înțeleg de ce face PSD acest lucru. Este cât se poate de clar că vor să acopere subiectul pe Justiție și mai ales sentințele din dosarele lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, astfel încât noi să ne trezim seara la talk show-uri sau voi, în principalele site-uri de știri ale României, că dezbatem acest subiect în loc să ne ocupăm să analizăm guvernarea absolut execrabilă pe care PSD o desfășoară în acest moment, nici lipsa de viziune economică, nici minciunile care sunt devoalate săptămână de săptămână și zi de zi, promisiuni neonorate, nivel de trai scăzut ș.a.m.d”, a declarat jurnalistul Rareș Bogdan pentru psnews.

Realizatorul TV a ținut să precizeze că românii se află din nou în fața ”unui examen absurd”, atrăgând atenția că majoritatea românilor nu sunt de acord cu ideea căsătoriei între persoane de același sex.

”Foarte probabil consultanții lor, care sunt specialiști exact în crearea de crize și în tactici de gherilă, care au făcut consultanță pentru partide extremiste din Israel, Serbia și Austria, nu fac altceva decât să pună în aplicare același lucru. Aceași practică de a divide și de a cuceri. Românii sunt în fața unui nou examen absurd marca PSD, într-o Românie care nu mai avea altă dezbatere. Nu știu de ce PSD nu face o dezbatere pe tema dacă să avem 300 de parlamentari sau 500, să facă un referendum pe două mandate succesive maxim pentru un parlamentar sau pentru un președinte de Consiliu Județean. Pot face o mulțime de lucruri mult mai importante pe varianta optimă de autostradă sau invetițiile, unde să meargă, în spitale regionale, în autostrăzi care să străpungă Carpații, sau în școli performante. Astea trebuie să fie marile teme de dezbatere pentru societatea românească, nu dacă persoanele de același sex pot sau nu să se căsătorească, pot sau nu să adopte copii, sau pot sau nu să facă sex. Asta e marea problemă pe care o are PSD, astăzi, în România. Pe lângă că se dovedește un partid complet retrograd după modelul partidelor ultra-conservatoare, mai duce și biserica în această luptă absolut mizerabilă, fără niciun scop pentru că în România, să fim serioși, lucrurile sunt foarte clare: persoanele de același sex nu se pot căsători, persoanele de același sex nu pot face copii. Scurt, nu trebuie să modificăm Constituția ca să fie lucrurile cât se poate de clar. O mare majoritate a românilor asta doresc, nu trebuie să vină PSD să facă o dezbatere absurdă și să târască biserica în dezbaterea unor politicienilor. Ei ar trebui să își facă un referendum dacă mai pot să fure doar o casă, sau 5 case, asta e singura dezbatere pe care ar putea ei să o organizeze serios”, a conchis jurnalistul.

Comenteaza