Advertorial Rareș Bogdan a explodat: "Nu îi este rușine!!!!!??? Hoțul strigă hoții! Duminică îi putem da o lecție"

Rareș Bogdan a explodat: "Nu îi este rușine!!!!!??? Hoțul strigă hoții! Duminică îi putem da o lecție"

Rareș Bogdan, cap de listă al PNL la alegerile europarlamentare, a răbufnit, pe Facebook, după ce Liviu Dragnea a afirmat, joi, într-o emisiune tv, că a "auzit un zvon" despre o fraudă la softul de numărare a voturilor.

"Nu îi este rușine!!!!!??? Hoțul strigă hoții, țara infractorilor fericiți! Duminică îi putem da o lecție care să îl facă să tremure. După ani de umilințe, poporul roman are din nou puterea", a scris Bogdan pe Facebook după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că a auzit un zvon că „ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare” a voturilor.

„Am auzit un zvon, dar nu cred în el, pentru că nu cred că au cum. Ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare, dar nu cred că au cum”, a spus liderul PSD și a precizat că a cerut ca reprezentanţii PSD în birourile electorale judeţene, cât şi în secţiile de vot să își ia copii ale proceselor verbale și să le aducă la sediile de partid.

„Să aibă o copie ai noştri pentru orice eventualitate. Nu cred că se va întâmpla asta, dar, până la urmă, mai bine sufli şi-n iaurt”, a mai spus Dragnea.

* Comandat de Partidul Național Liberal, executat de Ziua de Cluj, cod mandatar financiar 41190007.
Comenteaza