Video Radu Molnar, candidatul USR-PLUS la Camera Deputaților: „Trebuie să avem grijă de sănătatea democrației noastre și să mergem la vot”

Radu Molnar, candidatul USR-PLUS la Camera Deputaților: „Trebuie să avem grijă de sănătatea democrației noastre și să mergem la vot”
| Foto: Facebook.com/radu.molnar

Candidatul alianței USR-PLUS face un apel la cetățeni și îi cheamă la votare la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Radu Molnar a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre importanța participării la vot.

„Vreau în primul rând să le zic oamenilor să meargă la vot. Chiar dacă nu votează cu USR-PLUS, să meargă la vot și să nu-i lase pe alții să decidă în locul lor. Mi se pare cel mai important, așa cum avem grijă de sănătatea noastră, purtând mască, folosind dezinfectant sau păstrând distanțarea socială, la fel trebuie să avem grijă de sănătatea democrației noastre și asta facem mergând la vot”, a declarat la ZIUA LIVE Radu Molnar.

Candidatul USR-PLUS a mai vorbit și despre lista alianței pentru alegerile parlamentare din acest weekend.

„Eu consider că USR-PLUS are lista cu oamenii cei mai competenți și mi se pare că merităm votul românilor. Suntem oameni profesioniști, ne băgăm în politică nu pentru că vrem acolo pentru bani, suntem oameni care avem deja cariere solide în spate.

Dimpotrivă, majoritatea dintre noi mergem în Parlament la mai puțini bani decât câștigăm în mediul privat, mergem să lucrăm pentru români și să fim servitorii interesului public. Cred că asta ar trebui să caute alegătorii la politiceni și să se uite pe liste să vadă cine le-ar putea reprezenta interesele”, a precizat Molnar.

Vicepreședintele USR Cluj a menționat și un proiect important cu care vrea să meargă în viitorul Parlament al României.

„Alianța USR-PLUS are un program foarte larg pentru viitorul Parlament. Pentru mine ce contează foarte mult este susținerea mediului de afaceri și am pornit aici de la domeniul în care lucrez eu, de la IT, și anume de la o problemă pe care eu consider foarte importantă pentru IT-ul românesc, care este foarte concentrat pe outsourcing.

Este extrem de periculos acest lucru deoarece în orice moment putem rămâne fără industria asta. Cred că ceea ce trebuie să facem noi când ajungem la guvernare, trebuie să asigurăm o tranziție spre firme care produc proprietate intelectuală proprie”, a explicat Radu Molnar.

Comenteaza