PSD vrea funcția de premier! Ciolacu: „Abordarea PNL şi USR, arogantă şi superficială”

PSD vrea funcția de premier! Ciolacu: „Abordarea PNL şi USR, arogantă şi superficială”
| Foto: stirileprotv.ro

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, anunță că PSD va avea o propunere de prim-ministru la următoarele consultări de la Cotroceni.

„Ne aflăm într-o criză majoră pandemică, negestionată, ne aflăm într-o criză economică, într-o criză socială şi într-o criză politică declanşată de fosta guvernare de dreapta, de PNL şi USR. Toate crizele pandemice, economice şi sociale au fost gestionate şi sunt efectul acestei alianţe de dreapta, susţinută de Klaus Iohanis. Am văzut abordarea celor două partide, din şedinţele de ieri (marţi - n.r.). Este o abordare şi arogantă, şi superficială”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD precizează că nu a fost stabilită o întâlnire între liderii social-democraţi şi cei liberali.

„Ce pot spune cu certitudine este că PSD nu va intra în negocieri sau în discuţii sterile privind ministerele. Întâi stabilim programul de guvernare şi priorităţile. Apoi vom avea discuţii pe implicaţii, în funcţie de specialiştii fiecărui partid”, adaugă liderul social-democrat.

Marcel Ciolacu nu exclude negocieri între PSD şi USR, susţinând că „orice formaţiune politică reprezintă cetăţenii” şi „trebuie să stea de vorbă cu toată lumea”, în contextul crizei politice şi sanitare.

Ciolacu precizează că PSD se va prezenta la următoarele consultări de la Cotroceni cu propunere de prim-ministru.

„PSD va merge la Cotroceni cu propunere de prim-ministru. Matematica e o ştiinţă fixă”, conchide liderul PSD, potrivit Mediafax.

Comenteaza