PSD se mândreşte că este "a doua forță politică Clujului". A câştigat 11 primării de comune din 64

PSD se mândreşte că este "a doua forță politică Clujului". A câştigat 11 primării de comune din 64
sigla psd

Deşi a făcut un scor mic pe judeţ faţă de partidul câştigător PNL, PSD se mândreşte că este "a doua forță politică Clujului". A câştigat 11 primării de comune din 64. 

"Rezultatele oficiale ale alegerilor locale de până la această oră ilustrează că suntem a doua forță politică a județului Cluj. Am câștigat 11 primării de comune: Apahida, Beliș, Bobâlna, Cășeiu, Chinteni, Frata, Jucu, Mănăstireni, Râșca, Valea Ierii, Viișoara. Votul alegătorilor ne obligă la îmbunătățirea activității desfășurate, la o și mai bună adaptare a proiectelor de dezvoltare locală propuse, pentru a acoperi cu soluții sustenabile gama largă de nevoi și obiective ale clujenilor. După cum am afirmat de numeroase ori pe parcursul campaniei electorale, procesul de reconstrucție a început la PSD. Rezultatele înregistrate la nivel de județ ne arată că suntem singura alternativă concretă a stângii, validată de cetățeni! PSD este pe drumul cel bun și vom începe să recâștigăm încrederea electoratului! Oamenii în primul rând!", transmite conducerea PSD Cluj. 

PSD a înregistrat 13,34% din voturi pentru Consiliul Judeţean (PNL - 46.53%) şi 12,23% pentru funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean Cluj (PNL - 50.44%)

Comenteaza