PSD, dispus să voteze moțiunea USR PLUS - AUR. Ciolacu: Miza cea mai importantă nu este textul sau autorul, ci votul

PSD, dispus să voteze moțiunea USR PLUS - AUR. Ciolacu: Miza cea mai importantă nu este textul sau autorul, ci votul
sigla psd

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că social democrații va vota moțiunea USR PLUS - AUR, dacă cele două partide vor avea semnăturile necesare pentru a fi depusă.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Invit oficial toate formaţiunile politice şi toţi parlamentarii care îşi doresc înlăturarea actualului guvern să contribuie cu modificări sau completări la moţiunea propusă de PSD, având în vedere că aceasta este singura variantă care a fost prezentată public şi care beneficiază de numărul de semnături necesar pentru iniţierea procedurii parlamentare. Le transmit domnilor Barna şi Simion că miza cea mai importantă în acest moment NU este textul sau autorul moţiunii, ci VOTUL din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîţu. Prin urmare, aşa cum am spus aseară, PSD va vota o eventuală moţiune de cenzură USR-AUR dacă cele două partide vor avea semnăturile necesare pentru a fi depusă", a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Facebook.
 
Liderul PSD a făcut un apel către partide să urgenteze procedurile care să pună capăt crizei guvernamentale, pentru că există probleme majore ale oamenilor care trebuie soluţionate:
 
"Fac un apel către toate partidele parlamentare să urgenteze procedurile constituţionale pentru încheierea cât mai rapidă a acestei crize guvernamentale. Oamenii au probleme majore care trebuie rezolvate, nu vor ca politicienii să-şi piardă vremea cu tot felul de crize politice repetate. Prioritatea noastră trebuie să fie stoparea degradării accelerate a nivelului de trai, pe fondul creşterii masive a preţurilor la energie, alimente şi medicamente. De aceea, este nevoie de instalarea cât mai rapidă a unui guvern legitim care să pună capăt dezastrului economic şi social provocat de actuala echipă guvernamentală".

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza