Video PSD Cluj-Napoca vrea să câștige Primăria în 2024: „Candidatul va fi o surpriză necesară! După 20 de ani, este nevoie și de o guvernare locală de stânga”

PSD Cluj-Napoca vrea să câștige Primăria în 2024: „Candidatul va fi o surpriză necesară! După 20 de ani, este nevoie și de o guvernare locală de stânga”
| Foto: Facebook.com/PSD Cluj-Napoca

Anul viitor este unul crucial pentru România din punct de vedere politic. Este pentru prima dată când vor fi organizate toate cele 4 rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare, dar și cele pentru desemnarea președintelui țării.

Președintele interimar al PSD Cluj-Napoca, Ovidiu Secară, a vorbit, la ZIUA LIVE, despre alegerile locale din 2024, anunțând că, până la sfârșitul anului, vom cunoaște candidatul social-democraților clujeni pentru primăria orașului de pe Someș.

Noi, la nivel local, nu guvernăm în acest moment. Suntem în opoziție. Suntem dispuși să contracarăm eventuale derapaje de la nivelul municipalității, de la nivelul Consiliului Local, al executivului din primăriei, chiar a primarului dacă se impune. Anul viitor, trecând peste conjuncturi de candidaturi și alte scenarii posibile, cred că după 20 de ani de guvernare locală de dreapta, ar fi cazul să schimbăm latura de guvernare la nivelul municipiului Cluj-Napoca. Cred că ar fi cazul să avem și o guvernare de stânga.

Proiecțiile candidaților noștri sunt la ora actuală în evaluare. Și în evaluare sociologică, dar și la nivel intern de partid. Cred că, în câteva săptămâni, poate până la sfârșitului anului, vom avea public numele candidatului. Asta este speranța și dorința organizației. Va fi o surpriză necesară în acest moment la nivel de administrație locală. Există câteva persoane care se află în măsurători și într-o evaluare internă. Există caz de membri activi care pot fi candidați la aceste poziții sau pot fi oameni reîntorși în partid. Tototdată, nu este exclusă nicio prezență din afara partidului.

Sunt foarte multe lucruri de îmbunătățit în Cluj-Napoca. Mă refer la nivel de urbanism, la nivel de amenajare a spațiilor publice, la calitatea vieții. Cred că acestea vor fi temele noastre principale. Este important ce își dorește cetățeanul. Dacă cetățeanul nu este mulțumit că dispar spații verzi în parcuri amenajate și apar spații betonate, cred că este o problemă a noastră, a tuturor. Acesta este doar un exemplu”, a afirmat, la ZIUA LIVE, liderul PSD Cluj-Napoca.

Comenteaza