Prorector UBB, propunerea PLUS de secretar de stat în Guvernul Cîțu. „Îl recomandă CV-ul profesional, nu cel politic”

Prorector UBB, propunerea PLUS de secretar de stat în Guvernul Cîțu. „Îl recomandă CV-ul profesional, nu cel politic”
| Foto: ubbcluj.ro

Prorectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Cristian Litan, este propunerea formațiunii PLUS pentru postul de secretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Cristian-Marius Litan, în vârstă de 44 ani este în prezent în conducerea UBB și conf. univ. dr. în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA).

ZIUA de CLUJ l-a contactat pe liderul PLUS Cluj, Sergiu Hossu pentru a afla mai multe detalii despre această numire.

„În acest moment, domnul Cristian Litan este opțiunea PLUS pentru poziția de secretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. Așa cum am spus, atât în campania pentru alegerile locale, cât și în campania pentru alegerile parlamentare, ne dorim foarte tare depolitizarea funcțiilor și numirea în funcțiile de genul acesta a unor persoane capabile, a unor persoane a căror CV-uri să-i recomande pentru o poziție de acest gen, și mă refer la CV-ul profesional, nicidecum la unul politic”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ președintele PLUS Cluj.

Hossu, care este și co-președintele alianței USR-PLUS Cluj, a mai precizat că, din câte știe, săptămâna viitoare ar trebui să vină validarea pentru această poziție a lui Cristian Litan.

CV-ul complet al prorectorului UBB Cristian Litan, poate fi consultat AICI.

Comenteaza