PROMO VA LUA GEOANA TRENUL SPRE COTROCENI?, la „Jocuri de Putere”

PROMO VA LUA GEOANA TRENUL SPRE COTROCENI?, la „Jocuri de Putere”
I-a luat partidul „ayatollah”-ului socialist Ion Iliescu si l-a invins pe Traian Basescu in Romania, dar ii va fi mult mai greu sa il bata pe Victor Ponta in competitia interna pentru desemnarea prezidentiabilului PSD. Asta cu conditia ca europarlamentarele sa fie "trambulina" pentru actualul presedinte al PSD si nu "ciocanul" alunecarii pe tobogan.

In aceasta seara, de la ora 22.00, Mircea Geoana, omul care a castigat si a pierdut totul in cateva ore, este invitatul lui Rares Bogdan la „Jocuri de Putere". Ce aduce cu el? Profilul de Presedinte 2014-2019. Ce aliati are?

Aflati de la unul dintre putinii romani care are intrare la Washington de ce-l favorizeaza noul context geopolitic de la Marea Neagra!

In ce masura depinde candidatura sa de vointa baronilor, care sunt lipsurile sale in fata acestora si in ce masura va fi influentata sansa sa de rezultatul alegerilor europarlamentare?

Ce instructiuni le-ar da eurodeputatilor socialisti daca ar fi presedintele partidului? Ce recomandari le face acum pentru a juca inteligent la nivelul Parlamentului European? Care ar trebui sa fie agenda celor 32 de trimisi ai romanilor in urmatorii 5 ani petrecuti in capitala Europei?

Mai este justitia din Romania controlata politic?

Raspunsurile la "Jocuri de Putere", incepand cu ora 22.00, de la Mircea Geoana, intr-un dialog fara niciun tabu cu Rares Bogdan, numai la Realitatea TV!

 

Etichete
Comenteaza