PROMO Solutia IOHANNIS", al doilea om din PNL-anunt important pentru scena publica in DIRECT, la "Jocuri de Putere”

PROMO Solutia IOHANNIS
Liderii dreptei sunt incapabili sa-si uneasca vocile pentru a lupta cu Victor Ponta. In timp de presedintele PSD isi consolideaza meterezele, adversarii sai isi cara pumni ideologici, netezindu-i calea. Ce face Dreapta? Dar Popularii Europeni?

In aceasta seara, de la ora 22.00, prim-vicepresedintele liberalilor face un anunt important pentru tara, la "Jocuri de Putere". Urmareste-l pe Klaus Iohannis pentru a descoperi cum se vor limpezi apele politice in urmatoarele doua saptamani si cum poate dreapta romaneasca sa blocheze accesul lui Victor Ponta spre Cotroceni.

Ce decizie a luat Crin Antonescu in Statele Unite? Cum va reusi el sa mobilizeze electoratul liberal la europarlamentare pentru a nu-si pierde pozitia de presedinte al PNL? In ce masura face cartile presedintele Romaniei, care este decis sa lupte pana la capat pentru a-si creste noul partid pana la Palatul Victoria? Vor rusi sa coabiteze Crin Antonescu si Elena Udrea? Dar Iohannis si Maior?

Raspunsurile in aceasta seara, la "Jocuri de Putere", de la Rares Bogdan si Klaus Iohannis intr-un dialog absolut unic la Realitatea TV!

 

Comenteaza