PROMO Fierbe ROMANIA-ultimele Sondaje de opinie si tendintele politice si MECIUL Geopolitic RUSIA-ROMANIA –„Jocuri de Putere”

PROMO Fierbe ROMANIA-ultimele Sondaje de opinie si tendintele politice si MECIUL Geopolitic RUSIA-ROMANIA –„Jocuri de Putere”
Noul partid al lui Traian Basescu si-a dublat intentia de vot si sufla in ceafa fostului sau partid. Socialistii castiga 3 procente, adica exact cate pierd liberalii. Pragul electoral mai este trecut de MRU si independentul Diaconu. Sunt doar cateva dintre rezultatele celui mai recent scondaj INSCOP, care devoaleaza miscari semnificative de trupe dupa data euroalegerilor.

In aceasta seara, Rares Bogdan te asteapta de la ora 22.00 la "Jocuri de Putere", pentru a a analiza, alaturi de directorul INSCOP, Remus Stefureac, de consultantul politic Cozmin Gusa si specialistul in branding Bogdan Naumovici, cum arata campania partidelor si cum arata sansele dreptei in confruntarea cu blocul stangii lui Victor Ponta.

Iar de la ora 23.00, analistul de politica externa Dan Dungaciu si fostii ministrii de externe Adrian Cioroianu si Andrei Marga iti fac analiza riscului pe care il implica razboiul declaratiilor dintre Rusia si Romania. Ce se afla in spatele amenintarilor lui Dmitri Rogozin, de ce vine Joe Biden in Romania si cum poate influenta CIA securitatea la granite NATO? Exista pericolul declansarii unui nou razboi mondial sau ramanem doar la al doilea Razboi Rece.

Jocuri de Putere, cu Rares Bogdan si invitatii sai, EXCLUSIV la Realitatea TV, ora 22.00

 

Comenteaza