PROMO Despre politica si marlanie, cu Radu MORARU, Dan DIACONESCU si ORESTE Teodorescu, “la Jocuri de Putere”

PROMO Despre politica si marlanie, cu Radu MORARU, Dan DIACONESCU si ORESTE Teodorescu, “la Jocuri de Putere”
Inventatorii marlaniei politice i-au pus la zid, deoarece nu au acceptat sa le duca trena. Exilati pe o insula a principiilor, trei jurnalisti denunta ipocrizia si te invita sa nu cedezi in fata mincinosilor.

In aceasta seara, de la ora 22.00, ramai cu Rares Bogdan la "Jocuri de Putere" pentru a urmari trei invitati decisi sa-i numeasca fara sa-i menajeze pe toti cei care scufunda Romania. Dan Diaconescu, Radu Moraru si Oreste Teodorescu analizeaza toate dosarele grele care macina nervii romanilor: de la poceala dintre palate si noua generatie de politicieni crescuti de mentori imbatraniti in rele la sansa pe care o are Romania devenind baza militara a Americii in coasta Rusiei.

Ce se afla in spatele razboiului pe viata si pe moarte dintre Robert Negoita si Sebastian Ghita? Au facut blat Traian Basescu si Victor Ponta pentru a-l scoate din carti pe Crin Antonescu și Cătălin Predoiu?

Cat din presa romaneasca este controlata politic? Care va fi efectul? Ce se va intampla cand romanii nu vor mai accepta sa fie dusi de nas? Unde se afla salvarea Romaniei? O vor contrui nehotaratii sau o vor lasa pe seama politicienilor carora le-a reusit un singur proiect national, FALIMENTUL!

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 22.00, la Realitatea TV, emisiunea "Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan, ....fiindca nici nu stiti ce pierdeti! :)

 

Comenteaza