PROMO Deja vu istoric, UKRAINA abandonata. SUA si Rusia BLAT oribil pe EuroMaidan– “Jocuri de Putere”

PROMO Deja vu istoric, UKRAINA abandonata. SUA si Rusia BLAT oribil pe EuroMaidan– “Jocuri de Putere”
Statele Unite si Rusia pledeaza zilnic pentru detensionarea situatiei din Ucraina, dar fiecare 24 de ore care se scurg consolideaza pozitia noului dictator de la Rasarit, Vladimir Putin in coasta Uniunii Europene si a NATO, amplificand riscurile de securitate din intreaga regiune. Estul Ukrainei pare tot mai departe de Kiev.

Vor fi Donbass-ul, Harcov-ul si Odessa noi "republi ci" sub asa zisa "protectie" a Federatiei Ruse? Mai este in stare America sa vegheze la pacea mondiala sau a realizat ca nu are leac impotriva rusilor, si prefera blatul cu ei? A fost blat si in Siria? De ce nu l-au calcat in picioare pe Bassar al Assad si i-au permis repozitionarea fata de rebelii anti-Assad?

In aceasta seara, de la ora 21.00 la 23.00 urmareste o EditieSpeciala "Jocuri de Putere" in care Rares Bogdan va incerca sa afle de la analisti si experti in politica externa cat de aproape este razboiul de Romania, dar si care ar fi consecintele pentru nivelul nostru de trai dar si care este soarta fratilor de peste Prut dupa ce Europa pare tot mai decisa sa isi deschida portile spre ei? Care sunt avantajele transformarii avanpostului NATO intr-o baza militara permanenta a SUA? Daca poate juca Romania "dansul" Turciei din ultimul deceniu si ar putea transforma instabilitatea din Ukraina in "ElDorado" investitional in Romania?

Ora 21.00, Editie Speciala "Jocuri de Putere", Rares Bogdan si invitatii sai, jurnalistul Ion Cristoiu, directorul Institului de Politica Externa al Academiei Romane, Dan Dungaciu, fostul Ministru de Externe, Adrian Cioroianu si raportorul Parlamentului European pentru Ukraina, Adrian Severin.

Etichete
Comenteaza