PROMO Cum se vede România dintr-o BARCĂ. EDIŢIE SPECIALĂ "Jocuri de Putere", invitat ION CRISTOIU

PROMO Cum se vede România dintr-o BARCĂ. EDIŢIE SPECIALĂ
În această seară , într-o ediție specială a emisiunii Jocuri de Putere, Ion Cristoiu și Rareș Bogdan îți spun cum se vede România dintr-o barcă.

Victor Ponta a ajuns după vacanţa de Paște din Deltă în Teleorman, la inundaţii, şi a făcut inspecţie din barcă. În timp ce localnicii şi jurnaliştii mergeau prin apă, premierul se relaxa ca un turist şi se lăsa împins de pompieri prin apa care nu ajungea nici până la genunchi.

În timp ce jurnaliştii, localnicii şi salvatorii de la ISU mergeau prin apă, premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Apelor, Lucia Varga, se plimbau pe uliţe în barcă.

Mai mult, politicienii nu s-au sinchisit nici măcar să vâslească, ci i-au lăsat tot pe jandarmi şi pompieri să împingă barca. În tot acest timp, apa nu trecea de genunchi. În cele din urmă, mai-marii de la Bucureşti au decis să-şi murdărească cizmele de Capitală.

Vizita premierului Victor Ponta în localităţile inundate din judeţul Teleorman a început cu un salut respectuos la adresa ministrului Apelor, Doina Pană: "Ce faci, fă, Doina, aveai chef de inundatii?" "N-aveam, da...", i-a răspuns ministrul.
Ce spun aceste lucruri despre viziunea lui Victor Ponta și ce înseamnă această aroganță penibilă? Demonstrează cumva, încă o dată, disprețul celor care conduc România față de proprii cetățeni pe care ar trebui să-i pună mai presus de orice? Aflăm în această seară într-o ediție specială a emisiunii Jocuri de Putere, cu Ion Cristoiu și Rareș Bogdan.

Ora 21.00, numai la Realitatea TV.

 

Comenteaza