PROMO - CINE CASTIGA ALEGERILE LOCALE - Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan, ora 21, Realitatea TV

PROMO - CINE CASTIGA ALEGERILE LOCALE - Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan, ora 21, Realitatea TV

Astazi la "Jocuri de Putere":

* CINE CASTIGA ALEGERILE LOCALE. BLAT SAU DEMOCRATIE? EFECTUL "NITU" ASUPRA PRIMARIILOR - ora 21.00

* TOTUL DESPRE CELE MAI URMARITE ALEGERI DIN LUME. SUA, Fostul Sef de Comunicare al Partidului Democrat in DIRECT - ora 22.00

* UN RABIN LA "JOCURI DE PUTERE" - ora 23.00

In aceasta seara, Rares Bogdan te asteapta la "Jocuri de Putere" cu o analiza la sange a efectului "Nitu" asupra alegerilor locale, repetitia generala a parlamentarelor. Va fi blat PNL-PSD? Cat de puternica mai este legatura Iohannis-PNL? Cat de justificabil, pentru cetateni, este refuzul lui Ciolos de a da satisfactie liberalilor prin a reglementa de urgenta ca localele sa aiba loc in doua tururi? Cum va juca Basescu dupa ghiuleaua Adrianei Saftoiu?

Iar de la ora 22.00 afli totul despre cele mai urmarite alegeri din intreaga lume. SUA - candidatii pe ultima turnanta inaintea nominalizarii din iulie, cand se vor cunoaste finalistii.

Ce sanse are Trump? Va fi batut de un neurochirurg? De ce a avut frisoane Hillary in New Hampshire? Fostul sef al Comunicarii Partidului Democrat si cel mai apropiat colaborator al regretatului Ted Kenedy in DIRECT la "Jocuri de Putere".

DE CE SUNT IMPORTANTE ALEGERILE DIN SUA PENTRU ROMANIA SI EUROPA? Ce s-ar putea schimba in politica mondiala?

SURPRIZA! De la ora 23.00, un rabin la "Jocuri de Putere". Romanii si antisemitismul - Legea antilegionari - Controversele din jurul Institutului "Elie Wiesel". Nu-l rata!

Numai asta seara la "Jocuri de Putere", cu Rares Bogdan si invitatii sai, pe Realitatea TV si Realitatea FM!

Comenteaza