PROMO A INCEPUT MĂCELUL! PROGRAM POLITIC COMUN: NICIO LIMITA!,“Jocuri de Putere”

PROMO A INCEPUT MĂCELUL! PROGRAM POLITIC COMUN: NICIO LIMITA!,“Jocuri de Putere”
Campania pentru europarlamentare transforma maidanul de la Bucuresti intr-un dezmat al amenintarilor, dosarelor si insultelor. Macelul politic are o singura regula, pe care o respecta toti: nu luam prizonieri! Vor reusi Victor Ponta, Crin Antonescu si Traian Basescu sa-i aduca pe romani la urne sau loviturile de tun au scopul de a-i tine departe de ele? Cine castiga din lehamitea cetatenilor?

In aceasta seara, de la ora 22.00, Rares Bogdan si Ion Cristoiu analizeaza primele 3 zile de campanie si-ti aduc dovezile transformarii Corpului de Control al premierului intr-o arma electorala. Cat de subred este statul de drept? Cine a transformat Romania in mosie personala? Cum arata mesajele partidelor inainte cu mai putin de 4 saptamani pana la Alegerile Europarlamentare? Pe ce mizeaza partidele

Iar de la ora 23.15 ne vom reintalni cu unul dintre cei mai mari dirijori ai lumii, romanul Christian Badea. Dupa ce a vrajit zeci de mii de oameni la New York, Londra, Viena, Paris, Oslo, Copenhaga, Stockholm Tokio si Sydney, artistul revine la Bucuresti pentru a ne spune daca exista viata dupa politica. Si daca da, unde se afla puterea de a o lua de la capat?

Nu ratati in aceasta seara "Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan, Ion Cristoiu si Christian Badea numai la Realitatea TV

 

Etichete
Comenteaza