Probleme pentru senatorea Șoșoacă, după ce Facebook i-a suspendat contul. „Doar eu și Trump mai suntem blocați”

Probleme pentru senatorea Șoșoacă, după ce Facebook i-a suspendat contul. „Doar eu și Trump mai suntem blocați”
| Foto: opiniatimisoarei.ro

Senatoarea Diana Șoșoacă are contul de Facebook suspendat timp de 30 de zile, după ce a jignit o utilizatoare cu care a avut un schimb de replici.

Senatoarea susține că doar ea și fostul președinte al S.U.A. Donal Trump se mai află în aceeași situație. „Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal.

Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea”, a declarat avocata în direct la Romania TV, relatează stiripesurse.ro.

Problemele par că se țin scai de avocata în vârstă de 45 de ani. La începutul lunii februarie, aceasta a fost exclusă din partidul AUR, alături de care reușise să-și adjudece un mandat în Parlamentul României.

Conducerea AUR anunțase printr-un comunicat de presă că Diana Șoșoacă a fost dată afară din partid deoarece a refuzat să acționeze, în Parlament, dar și în spațiul public, conform strategiei stabilite de grupul senatorial.

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă susține că excluderea sa din AUR a pornit de la un scandal legat de bani, conducerea centrală cerând o parte din suma forfetară primită de parlamentari.

Comenteaza