Video Primarul din Cluj-Napoca lămurește controversa legată de vizita sa în SUA: „Lucrurile sunt simple și clare”

Primarul din Cluj-Napoca lămurește controversa legată de vizita sa în SUA: „Lucrurile sunt simple și clare”

Ultima vizită făcută de Emil Boc în Statele Unite ale Americii a fost subiectul unor discuții în spațiul public. Au fost voci care au spus că primarul Clujului a fost peste Ocean în scop electoral, în contextul alegerilor prezidențiale de anul viitor.

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost întrebat, la ZIUA LIVE, care a fost scopul vizitei sale în Statele Unite ale Americii.

Lucrurile sunt foarte simple și clare. Am făcut parte dintr-o delegație a Universității Babeș-Bolyai, vizitând mai multe universități din SUA, în cadrul programelor și schimburilor universitare pe care le avem. Nu am cheltuit bani publici de la primărie pentru această delegație. Dar evident că și în calitate de primar al orașului a fost o plăcere să pot contribui la strângerea acestor legături universitare. Eu în data de 27 noiembrie am fost în țară, am ținut ședința de consiliu local și apoi am plecat”, a declarat, la ZIUA LIVE, Emil Boc.

Fostul deputat și actual analist politic, Cozmin Gușă, a scris într-un editorial că primarul din Cluj-Napoca ar fi fost trimis la „instructaj” în SUA, cu un un mesaj anti-Ciolacu și pro-Geaonă, secretarul adjunct al NATO, care s-ar bucura de susținerea americanilor pentru un loc la Cotroceni din 2024.

Potrivit fostului politician, excursia lui Boc ar fi fost programată special înaintea vizitei premierului Marcel Ciolacu din Statele Unite, care a avut loc săptămâna aceasta.

Comenteaza