Prim-ministrul Orban, în vizită de lucru la Bruxelles; are întâlniri cu oficiali europeni şi NATO

Prim-ministrul Orban, în vizită de lucru la Bruxelles; are întâlniri cu oficiali europeni şi NATO
| Foto: gov.ro

Prim-ministrul Ludovic Orban se află de azi până joi într-o vizită de lucru la Bruxelles, ocazie cu care are programate întâlniri cu oficiali europeni şi ai NATO.

Potrivit Agerpres, în prima zi a vizitei, premierul va avea o întrevedere cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel. Aceasta va fi urmată de mai multe întâlniri cu o serie de oficiali ai Comisiei Europene.
Miercuri, Ludovic Orban se va întâlni cu preşedintele Parlamentului European, David Sassoli, cu preşedintele grupului PPE, Manfred Weber, precum şi cu lideri ai altor grupuri parlamentare.

Joi, prim-ministrul român se va întâlni cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cu preşedintele Partidului Popular European, Donald Tusk, şi cu secretarul general al Partidului Popular European, Antonio Lopez Isturiz, la sediul PPE.

Tot în cursul zilei de joi, premierul are programată o întrevedere cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Din delegaţia care îl va însoţi pe premierul Ludovic Orban la Bruxelles face parte și ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

Comenteaza