Prezidențiale 2019 | Pentru ce au votat primarii din zona Turzii

Prezidențiale 2019 | Pentru ce au votat primarii din zona Turzii

Primarii municipiilor Turda, Cristian Matei, și Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, și-au exprimat votul pentru viitorul președinte al României duminică dimineața. 

Primarul din Turda a votat, în jurul orei 11:00, la Scoala Gimnazială Andrei Șaguna, conform In Turda. "Am votat pentru dezvoltare, pentru inovare, pentru o justiție independentă, pentru o țară suverană, recunoscută în lume, o țară în care cetățenii să își găsească de lucru pentru ca toți copiii și nepoții noștri să nu mai fie nevoiți să își caute de lucru în alte țări, iar cetățenii de aici să aibă posibilitatea să își dezvolte o carieră și să aibă un trai decent în țara lor.

Am înțeles că a fost o prezență mare la vot în țară, încă de la primele ore ale dimineții. Este o zi în care practic noi hotărâm viitorul României. În acest sens îi sfătuiesc pe toți cetățenii municipiului Turda să se ducă la vot și să voteze după cum le dictează inima", a spus Cristian Matei. 

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan (foto), a votat, în jurul orei 09:30, la Școala Gimnazială Avram Iancu, din localitate. Acesta a făcut o scurtă declarație în urma votului.

"Am votat astăzi pentru Câmpia Turzii, pentru judetul Cluj și pentru România. Pentru o Românie normală. Pentru un președinte care să numească un prim-ministru și un guvern care să fie alături de Câmpia Turzii".

Comenteaza