Video Foto Prezidențiale 2019 | Emil Boc a votat pentru "desprinderea definitivă de comunism"

Prezidențiale 2019 | Emil Boc a votat pentru "desprinderea definitivă de comunism"
| Foto: Ziua de Cluj
vot boc
vot boc
Prezidențiale 2019 | Emil Boc a votat în Zorilor: "Am ales candidatul care poate să reprezinte cu profesionalism România în UE, la NATO și în par

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a votat la secţia cu numărul 52, de la Liceul de Informatică “Tiberiu Popoviciu”, fosta Şcoală 10 din cartierul Zorilor. 

Primarul a spus, la ieșirea de la vot, că a ales acel candidat capabil să asigure "în continuare" securitatea țării, dar și reprezentarea "cu profesionalism" a României în UE, la NATO și în parteneriatul strategic cu SUA. 

"M-am orientat la vot pentru a susține acel candidat care către acel candidat care ne va asigura, în continuare, cele mai înalte garanții de securitate pe care le avem în întreaga noastră istorie. Este vorba despre acel candidat care poate să reprezinte cu profesionalism România în UE, la NATO și în parteneriatul strategic cu SUA ", a declarat Emil Boc.

Primarul a mai spus că acum, la 30 de ani de la Revoluție, ar fi momentul ca România să se desprindă definitiv de comunism.

"Am votat gândindu-mă la faptul că acum, la 30 de ani de la Revoluție, poate este momentul desprinderii definitive de comunism, de acea mentalitate potrivit căreia trebuie să trăim toți după sloganul egalitate în sărăcie, ultimul reflex mental pe care îl are comunismul", a spus Boc.

Comenteaza