Video Președintele PNL Cluj: „Pe Alin Tișe îl ajută faptele în competiția electorală”

Președintele PNL Cluj: „Pe Alin Tișe îl ajută faptele în competiția electorală”

Liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a declarat, la ZIUA LIVE, că este convins că Alin Tișe va obține un nou mandat la șefia Consiliului Județean Cluj, la alegerile locale din luna iunie.

PNL Cluj, prin Alin Tișe, vine în fața alegătorilor pentru a obține un nou mandaat la șefia Consiliului Județean Cluj. Și pentru acest for, ca și în cazul Primăriei Cluj-Napoca, mai multe partide și-au desemnat candidați.

Europarlamentarul clujean Daniel Buda, a precizat, la ZIUA LIVE, care sunt obiectivele partidului pe care îl reprezintă, la nivelul județului.

„Domunul Tișe, ca și domnul Boc, domnul Boc ca și domnul Tișe...sunt oameni care s-au validat în funcțiile pe care domniile lor le-au avut, le au. Alin Tișe nu are niciun fel de problemă în momentul de față. Ne dorim să avem o performanță cât mai notabilă la nivelul județului Cluj și să putem gestiona mai departe acest județ. Pe domnul Tișe îl ajută faptele domniei sale, și mă bucur foarte mult când văd județul foarte modernizat, la un nivel foarte ridicat.

Suntem singurul județ care are astăzi patru spitale cu autorizație de construcție deja pe masă, unele sunt în implementare, mă refer la Centrul de Neurochirurgie, finanțat, se află deja într-o fază avansată de executare a lucrărilor, Spitalul de Copii și nu numai. Avem foarte multe lucrări, unele începute, altele finalizate și evident că mai departe ne interesează să putem lucra pentru ceea ce înseamnă interesele cetățenilor la nivel de Cluj.

Eu sunt convins că clujenii văd ce a făcut domnul Tișe la nivel de județ și că și pe mai departe vom avea încrederea lor, fără discuție”, a declarat Daniel Buda.

Vă reamintim, în competiția pentru șefia Consiliului Județean Cluj au mai intrat Alexandru Cordoș (PSD), Adrian Oros (ADU), Csoma Botond (UDMR), Cristian Sipoș (AUR).

Comenteaza