Foto Preşedintele PMP Cluj a revenit în disputa cu Rareş Rusu. A prezentat decizia de excludere a fostului lider

Preşedintele PMP Cluj a revenit în disputa cu Rareş Rusu. A prezentat decizia de excludere a fostului lider
Preşedintele PMP Cluj a revenit în disputa cu Rareş Rusu. A prezentat decizia de excludere a fostului lider
Preşedintele PMP Cluj a revenit în disputa cu Rareş Rusu. A prezentat decizia de excludere a fostului lider
Preşedintele PMP Cluj a revenit în disputa cu Rareş Rusu. A prezentat decizia de excludere a fostului lider
Preşedintele PMP Cluj a revenit în disputa cu Rareş Rusu. A prezentat decizia de excludere a fostului lider

Preşedintele interimar al PMP Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu, a prezentat vineri într-o conferinţă de presă documentul prin care fostul lider la organizaţiei, Rareş Rusu, a fost exclus din partid.

 

Preşedintele PMP Cluj a arătat presei hotărârea de excludere  a lui Rareş Rusu şi procesul verbal al şedinţei din 23 august 2017. (Foto)

“Aţi fost părtaşi la cel mai mare fake news făcut la Cluj-Napoca cel puţin, pentru că după cum o să arătăm cu documente, acest  Rareş Rusu a fost exclus încă din luna august a anului trecut din partid ca urmare a atacurilor pe care le-a lansat în presa locală împotriva organizaţiei, în luna aprilie, dacă nu mă înşel, a anului trecut. Vă vom arăta aceste documente care arată foarte clar semnăturile, data, numărul de înregistrare a procesului-verbal, a hotărârii, ca să nu mai fie niciun fel de confuzie în sensul acesta.(…) A fost exclus nu doar pentru faptul că a atacat filiala noastră în mod public în presa clujeană dar şi pentru că în şedinţele pe care le-am avut nu am dorit să-l captăm în noua noastră formulă de conducere din cauza faptului că nu a performat sub nicio formă”, a declarat  preşedintele PMP Cluj, Vasile-Cristian Lungu.

“Cifrele pe care le-a obţinut în calitate de preşedinte al PMP Cluj Napoca, mă uit pe cifre şi văd că a obţinut 2,72 pe municipiul Cluj Napoca la alegerile locale. Cu 2,72 nu poţi să fii un mare om politic. Iar la parlamentare ca preşedinte al organizaţiei judeţene a obţinut 3,15. În opinia mea eu nu văd un mare om politic ci văd un repetent politic şi vreau chiar să felicit PNL Cluj pentru marea achiziţie pe care au făcut-o, repet, nu prin demisie, ci prin excludere”, a completat Vasile-Cristian Lungu.

Preşedintele interimar al PMP Cluj a spus că doreşte să lămurească şi situaţia celor trei persoane din conducerea unor organizaţii PMP din judeţ care apar în acel comunicat al PNL Cluj.   

“Marian Morar spre exemplu nu a mai fost cu noi de mult. Personal m-am întâlnit cu el în luna mai anul trecut. Lazin de la Dej este preşedintele care a plecat voluntar, el ne-a spus personal de faţă cu doamna secretar în vara anului trecut că nu doreşte să se mai implice pentru că nu mai are timpul suficient să poată să ducă în spate o organizaţie municipală precum cea de la Dej. Scorul obţinut de Lazin a fost 2,28 la locale, 2,91 la parlamentare. Deci suntem într-o rază de performanţă de sub 3%. De ce am spus că aţi asistat la cel mai mare fake news, acest Călin Pavel de la Huedin, un preşedinte care apare în comunicatul lui Rareş Rusu, nu există. Am apelat şi la Bucureşti şi la registrul nostru electronic de la Cluj, acest om nu fost niciodată în PMP de la înfiinţare şi până astăzi, “ a mai afirmat preşedintele interimar al PMP Cluj.

“Marian Morar nu a mai activat la noi de trei ani, de un an este consilierul personal al primarului din Câmpia Turzii, care este şi preşedintele PNL Câmpia  Turzii “, a precizat şi preşedintelle PMP Câmpia Turzii, Boldor Eugen.

Liderii organizaţiilor municipale PMP din Gherla, Turda şi Câmpia Turzii, prezenţi la conferinţa de presă, au spus la rândul lor că nimeni din organizaţiile pe care le conduc nu a trecut la PNL Cluj şi că nu-şi explică de unde a fost scoasă această cifră de 150 de oameni.

PNL Cluj a anunta marti printr-un comunicat că fostul președinte și consilier județean al PMP Cluj, Rareș Rusu, alături de președintele organizației Câmpia Turzii și fost secretar general al județului, Marian Morar, de președintele organizației Dej, Sebastian Lazin, de președintele organizației Huedin, Călin Pavel, împreună cu peste 150 de membri din aceste organizații și din Cluj-Napoca, au decis să părăsească PMP Cluj și să adere la PNL Cluj.

Comenteaza