Premierul Ciolacu, ironic la adresa numirii fostului prefect de Cluj în fruntea SGG: „Mi-am luat tensiunea dimineaţă - e normală”

Premierul Ciolacu, ironic la adresa numirii fostului prefect de Cluj în fruntea SGG: „Mi-am luat tensiunea dimineaţă - e normală”
| Foto: digi24.ro

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi, despre numirea clujeanului Mircea Abrudean ca Secretar general al Guvernului, că este ferm convins că împreună cu Nicolae Ciucă o să găsescă soluţia cea mai bună.

Din punctul său de vedere nu a fost niciun scandal: „mi-am luat tensiunea, e normală”, a mai spus şeful Executivului despre tensiunile dintre PNL şi PSD pe întârzierea numirii acestuia în funcţie.

„Sunt ferm convins că împreună cu preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, o să găsim soluţia cea mai bună. Din punctul meu de vedere nu a fost niciun scandal. Mi-am luat tensiunea dimineaţă - e normală. Din punctul meu de vedere nu e nicio tensiune. Sunt lucruri normale când se construieşte o echipă”, a afirmat Ciolacu, potrivit news.ro.

Liderul social-democrat a mai spus că „decizia îmi aparţine mie şi lui Nicolae Ciucă”.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat luni, după şedinţa conducerii PNL că în momentul acesta, Mircea Abrudean este susţinut de PNL ca secretar general al Guvernului, pentru că vine din cea mai puternică organizaţie, organizaţia Cluj şi are susţinerea întregului Birou Politic Naţional, unde a fost validat prin vot.

”Nu am nicio îndoială că domnul Marcel Ciolacu va cântări foarte serios şi nu cred că domnia sa doreşte să tensioneze relaţia care a început în această guvernare”, a precizat Rareş Bogdan.

Liderul PNL Nicolae Ciucă şi cel al PSD, Marcel Ciolacu nu au tranşat, în întâlnirea de luni, subiectul numirii lui Mircea Abrudean ca secretar general al Guvernului, o nouă discuţie fiind aşteptată miercuri, în coaliţie.

Comenteaza