Premierul Ciolacu are dubii: „Nu sunt convins că sunt cel mai potrivit pentru funcția de președinte”

Premierul Ciolacu are dubii: „Nu sunt convins că sunt cel mai potrivit pentru funcția de președinte”
| Foto: gov.ro

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, afirmă că nu este convins că este cel mai bun candidat pentru preşedinţia României.

Liderul social-democraților l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis şi a spus ce fel de preşedinte al ţării îşi doreşte.

Eu cred că corect este să vedem votul românilor pe data de 9 iunie şi pe urmă politicienii pot să ia deciziile foarte rapid şi să se încadreze în toate termenele. Eu nu sunt convins, eu cu mine, că sunt cel mai bun candidat sau că voi fi candidatul pentru funcţia de preşedinte. Nu e nici prima oară, nici ultima oară când o spun. Vom vedea. E posibil să fiu focalizat mult prea mult pe actul de guvernare în acest moment.

Nu mi-a plăcut preşedintele Klaus Iohannis. Mult prea mult a învrăjbit şi a căutat să potenţeze un partid care nu a câştigat alegerile. S-a dovedit că tot ceea ce a făcut nu a făcut cum trebuie. Îmi doresc un preşedinte – cu adevărat, va fi la propunerea unui partid, va fi la propunerea mai multor partide – vreau un preşedinte al României detaşat, vreau un preşedinte şi al celor care l-au votat şi al celor care nu l-au votat”, a afirmat Ciolacu, potrivit news.ro.

Șeful PSD a spus că îşi doreşte ca, la finalul mandatului său de prim-ministru, să poată spune că nu a făcut rău nici României, nici românilor şi nici PSD.

”Pentru mine nu e determinantă funcţia. Nu am nicio problemă să fiu un simplu parlamentar de Buzău, îmi voi face treaba la fel de bine şi din acea funcţie”, a adăugat Ciolacu.

Comenteaza