PNL reclamă comportamentul agresiv al parlamentarilor AUR de la dezbaterea privind legea offshore. Ce s-a întâmplat

PNL reclamă comportamentul agresiv al parlamentarilor AUR de la dezbaterea privind legea offshore. Ce s-a întâmplat
| Foto: depositphotos.com

Cu cât se elimină dependența de gazul rusesc, cu atât comportamentul AUR e mai deplasat, este concluzia la care au ajuns liberalii. Grupul PNL din Camera Deputaților a anunțat că va depune sesizare pentru sancționarea parlamentarilor AUR care au avut un comportament inacceptabil.

"Partidul Național Liberal nu tolerează comportamentul reprobabil al parlamentarilor AUR, partidul care pare că are agenda conectată la Kremlin. De aceea, grupul PNL din Camera Deputaților va depune sesizare pentru sancționarea parlamentarilor AUR care au recidivat în comportament indecent și inadecvat unei ședințe de comisie parlamentară, în timpul dezbaterii la Legea offshore, cea care va debloca investițiile în Marea Neagră și va elimina dependența de gazul rusesc", au transmis reprezentanții PNL.

Conform Regulamentului Camerei Deputaților, utilizarea violenței fizice constând în gesturi agresive ori a violenței verbale constând în injurii, invective sau calomnie la adresa unui alt parlamentar este interzisă în plen și în ședințele comisiilor de specialitate. Regulamentul Camerei Deputaților a fost modificat, de altfel, chiar în urma unui alt episod de violență fizică și verbală a liderilor AUR.

“AUR nu pierde nicio ocazie să puncteze pe agenda lui Putin, cu atât mai mult astăzi, când Parlamentul grăbește aprobarea Legii offshore, cea care va reda independența energetică României. Nici eu şi nici colegii mei nu vom tolera comportamentul AUR care a urmărit intimidarea celor prezenți. Condamnăm violența în toate formele ei, cu atât mai mult cu cât astăzi AUR a atacat inclusiv reprezentanții companiilor private prezente la dezbateri”, a declarat deputatul PNL Răzvan Prişcă.

loading...
Comenteaza