PNL îl trimite „în teren" pe şeful PSD Cluj ca să vadă realizările administraţiei Boc

PNL îl trimite „în teren
Organizaţia judeţeană a PNL Cluj, prin biroul său de presă, sare în apărarea primarului Emil Boc, şi îl ia în vizor pe şeful interimar al PSD Cluj pentru că a îndrăznit să îl critice pe şeful administraţiei municipale.

„Interimarul președinte al PSD Cluj, Horia Nasra, trebuie să coboare de la înălţimea funcţiilor de preşedinte de partid, fie şi interimar, sau de consilier local, pentru a constata în teren realizările din Municipiul Cluj-Napoca", a precizat, joi, PNL Cluj, într-un comunicat de presă.

„Intenţia de a imputa primăriei şi implicit primarului municipiului Cluj-Napoca neonorarea unor promisiuni după doar teri luni de mandat nu este doar rea credinţă şi dezinformare dar demonstrează o dată în plus incapacitatea de a înțelege esența şi complexitatea actului administrativ sau a proiectelor care se derulează sau urmează să fie derulate de municipalitatea clujeană", se mai arată în luarea de poziţie a liberalilor clujeni.

PSD Cluj a criticat miercuri, într-un document în 10 puncte, activitatea primăriei legată de probleme prioritare ale administrării reşedinţei de judeţ, precum traficul, parcările, construirea de locuinţe, străzile private şi centura metropolitană, dar şi proiectul Aqua Park şi construirea Centrului Cultural Transilvania. Vezi aici detalii.

Comenteaza