Video PMP Cluj și-a prezentat candidații pentru parlamentare. Dorinel Munteanu: „Am ales Clujul pentru că oamenii mă iubesc aici”

PMP Cluj și-a prezentat candidații pentru parlamentare. Dorinel Munteanu: „Am ales Clujul pentru că oamenii mă iubesc aici”

Organizația județeană PMP Cluj și-a prezentat, miercuri, cei mai importanți candidați cu care intră în bătălia pentru Parlamentul României la alegerile din 6 decembrie.

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, a fost prezentă la eveniment și a ținut să-i mulțumească lui Dorinel Munteanu că a acceptat să candideze și a spus că este o onoare ca partidul să aibă un candidat din „Generația de aur”.

„Mă bucur că am început campania în teritoriu la Cluj pentru că este o filială care s-a dezvoltat bine în ultima vreme. Obiectivele din programul de guvernare sunt necesare și urgente României. Prioritățile noastre sunt sănătatea, educația, ordinea și siguranța publică. De asemenea, PMP își dorește reducerea numărului de parlamentari la 300 și transparență totală la nivelul administrației publice”, a declarat Ioana Constantin.

Dorinel Munteanu promite o „altă politică”

Proaspăt intrat în politică, fostul antrenor al Universității Cluj și CFR Cluj, Dorinel Munteanu a spus de ce a ales Clujul și ce planuri are în cazul în care va intra în viitorul Parlament.

„De când am primit acest vot de încredere din partea partidului îmi doresc să reîntorc pentru români ceea ce am învățat și să fiu cel care punele dezvoltării sportului românesc, fiindcă vorbim de un domeniu în care de 30 de ani nu s-a mai investit nimic. Sportul a fost uitat de parlamentari, de politicieni și rezultatele nu trebuie să mire pe nimeni.

Vreau să fac altă politică dacă intru în Senat, o politică care se bazează pe muncă, corectitudine, credință și adevăr. Nu avem nimic în sport. Ca să faci sport de performanță trebuie investiții în infrastructură și legi care să ajute sportul. De când am intrat în PMP am reușit să iau legătura cu oameni, ce n-am făcut în 52 de ani. M-am lovit de niște lucruri îngrozitoare și nu doar în sport”, a precizat cel mai selecționat tricolor din istorie.

Fostul component al „Generației de aur” a mai spus că a ales Clujul pentru că oamenii îl iubesc și pentru că a făcut ceva pentru acest oraș. De asemenea, Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă și a afirmat că România este departe de ce înseamnă Europa.

Președintele PMP Cluj candidează la Sălaj

Senatorul Cristian Lungu a explicat de ce a ales să candideze pentru un nou mandat la Sălaj și nu la Cluj, unde este președintele organizației județene a PMP.

„Logica politică nu se aliniază totdeauna cu o logică umană. În ultimii ani m-am dedicat doar Clujului, ceea ce s-a văzut și la alegerile locale, când pentru prima dată în istoria filialei, am intrat în Consiliul Județean. Dacă unele județe rămân la alegerile parlamentare sub un scor de prag electoral, ele afectează media națională.

Știind că, aici, ca președinte la Cluj am trei locomotive electorale: Munteanu, Fițiu și Vereșiu, nu doar că pot menține scorul de la locale, ci chiar pot aduce un plus, singura alegere logică pentru Sălaj, în calitate de senator de Sălaj, eram eu. Sunt singurul care să poată ducă organizația peste scorul electoral de 5% și să nu afecteze media partidului la nivel de întreaga țară”, a precizat liderul PMP Cluj Cristian Lungu.

Listă Senat PMP Cluj:

1. Dorinel Munteanu

2. Ioan Vereșiu

Listă Camera Deputaților PMP Cluj:

1. Avram Fițiu

2. Andrei Maxim

3. Adrian Nap

4. Ioan Racolța

5. Florin-Călin Borbely

Comenteaza