Pleacă Boc la Bruxelles? "Eu știu un lucru, să îmi fac treaba bine oriunde aș fi"

Pleacă Boc la Bruxelles? "Eu știu un lucru, să îmi fac treaba bine oriunde aș fi"

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca şi fost prim-ministru al României, a fost ales recent preşedintele Comisiei pentru politica de coeziune teritorială şi bugetul UE (COTER) a Comitetului European al Regiunilor (CoR) şi va avea un mandat de doi ani şi jumătate.

Întrebat dacă va lăsa Clujul, la final de mandat de primar, pentru o funcție la Bruxelles, Boc a spus: "Eu știu un singur lucru, să îmi fac treaba unde sunt cel mai bine cu putință. Și oriunde aș fi, îmi voi face treaba cel mai bine cu putință până în ultima secundă a activității mele. Oriunde ar fi ea. Asta m-a învățat mama de acasă, așa m-au crescut părinții, să muncești și să îți faci datoria și să faci tot ce ține de tine, ca lucrurile să meargă în direcția bună. Asta am făcut și asta voi face, cât timp voi fi într-o funcție publică. Funcția de la Bruxelles e una complementară, pentru că sunt primar. Nu e una separată, e condiționată de funcția de primar".

Emil Boc, la alegerile locale din anul 2020, a obținut un nou mandat de primar al Clujului, după cele obținute în 2004, 2008, 2012, respectiv 2016.

 

Comenteaza