Orban pune tunurile pe Cîțu: „Nu va mai fi prim-ministru. Dacă va rămâne, va fi din mila PSD”

Orban pune tunurile pe Cîțu: „Nu va mai fi prim-ministru. Dacă va rămâne, va fi din mila PSD”
| Foto: news.ro

Competiția internă din PNL, între premierul Cîțu și Ludovic Orban s-a încheiat, însă atacurile dintre cei doi sunt departe de a înceta.

Ludovic Orban a afirmat luni că i-ar fi ruşine să ajungă preşedinte al PNL aşa cum a ajuns Florin Cîţu şi susţine că acesta nu va mai fi prim-ministru sau, dacă va mai fi, "va fi din mila PSD".

"Florin Cîţu nu înţelege un lucru: chiar dacă a ajuns cum a ajuns, dacă aş fi în locul lui, mie mi-ar fi ruşine să ajung preşedinte al PNL aşa cum a ajuns el. Florin Cîţu nu înţelege un lucru, că nu va mai fi prim- ministru sau, dacă va mai rămâne prim-ministru, va rămâne numai din mila PSD, iar să rămâi prim-ministru din mila PSD înseamnă să-ţi baţi joc de toţi simpatizanţii PNL, care din ce în ce mai puţin cred în Florin Cîţu şi se întreabă (...) ce s-a întâmplat cu PNL de a putut să mizeze pe un om care, practic, a devenit pentru un număr uriaş de cetăţeni o persona non-grata", a declarat Orban, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Fostul lider al liberalilor a caracterizat victoria lui Florin Cîţu la alegerile pentru preşedinţia PNL drept "o lovitură de partid".

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza