Foto Orban, izolat la Cluj. Greii PNL au urcat pe scenă și l-au lăsat spectator / Nu s-a lăsat mai prejos și l-a „înțepat” pe Cîțu: „Eu chiar am cântat într-o trupă rock”

Orban, izolat la Cluj. Greii PNL au urcat pe scenă și l-au lăsat spectator / Nu s-a lăsat mai prejos și l-a „înțepat” pe Cîțu: „Eu chiar am cântat într-o trupă rock”
| Foto: cotidianul.ro
Orban, izolat la Cluj. Greii PNL au urcat pe scenă și l-au lăsat „spectator” / Nu s-a lăsat mai prejos și l-a înțepat pe Cîțu: „Eu chiar am cântat înt
Orban, izolat la Cluj. Greii PNL au urcat pe scenă și l-au lăsat „spectator” / Nu s-a lăsat mai prejos și l-a înțepat pe Cîțu: „Eu chiar am cântat înt
Orban, izolat la Cluj. Greii PNL au urcat pe scenă și l-au lăsat „spectator” / Nu s-a lăsat mai prejos și l-a înțepat pe Cîțu: „Eu chiar am cântat înt

Premierul Florin Cîțu a dat un puternic semnal în PNL, duminică, când a făcut o demonstrație de forță la conferința de alegeri a liberalilor clujeni, unde a chemat pe scenă foarte mulți lideri de filiale care îl susțin.

Comitetul de Coordonare Județean în cadrul căruia a fost ales noul Birou Politic Județean al PNL Cluj a avut loc dumincă, la Casa de Cultură a Studenților, din Cluj-Napoca. Pe lângă clujenii Emil Boc sau Daniel Buda, la constituirea noului Birou Politic Județean al PNL Cluj au venit mulți politicieni importanți, în frunte cu prim-ministrul Florin Cîțu și cu actualul președinte al liberalilor, Ludovic Orban.

Momente tensionate la Cluj între Orban și Cîțu

Actualul președinte al PNL, Ludovic Orban, a întârziat aproximativ o oră, venind de la alegerile din PNL Maramureș. Acesta a intrat în sală în momentul în care pe scenă vorbeau deja lideri ai liberalilor, care și-au manifestat susținerea față de premierul Cîțu, în vederea congresului liberalilor din toamnă.

La finalul discursului lui Cîțu, premierul a prezentat o parte dintre liderii judeţeni, dar și alte nume importante, care au anunţat că susţin echipa sa pentru alegerea în funcţia de preşedinte al partidului. Primul invitat pe scenă de către premier a fost chiar primarul Clujului, Emil Boc. Au urmat nume importante din PNL care au mers pe scenă, precum: Rareș Bogdan, Lucian Bode, Sorin Cîmpeanu, Raluca Turcan, Gheorghe Flutur ș.a.

Orban a rămas singurul om neinvitat pe scenă din primul rând al Casei de Cultură. Acesta a privit singur demonstrația de forță premierului Cîțu, fiind fotografiat într-o ipostază memorabilă. După acest moment, a urmat discursul președintelui Camerei Deputaților, prilej pentru Florin Cîțu să iasă chiar atunci din sală pentru câteva minute.

„Până la congres mai avem ceva vreme. Fiți convinși că îmi voi prezenta și eu echipa și cu siguranță voi ajunge și la Cluj cu echipa mea”, a declarat, pe scena din Cluj-Napoca, Ludovic Orban.

Liderul liberalilor a ținut să-l „înțepe” pe Cîțu, spunând că el chiar a cântat muzică rock, în contextul în care premierul s-a tot afișat în public cu tricouri ale unor trupe de genul sau a povestit despre petrecerile la care mergea în Vama Veche. 

„Această scenă îmi trezește amintiri. În 1987 cred că era, eram într-o trupă rock, la chitară bass. Eu chiar am cântat într-o trupă rock și am fost prezent pe această scenă”, a spus Orban, moment în care a fost aplaudat de marea majoritate a delegaților PNL Cluj.

Comenteaza