Foto Orban, întâlnire cu candidații PNL Cluj: „Luptați pentru primul loc pe țară”

Orban, întâlnire cu candidații PNL Cluj: „Luptați pentru primul loc pe țară”
Orban, întâlnire cu primarii și candidații PNL Cluj: „Luptați pentru primul loc pe țară”
Orban, întâlnire cu primarii și candidații PNL Cluj: „Luptați pentru primul loc pe țară”
Orban, întâlnire cu primarii și candidații PNL Cluj: „Luptați pentru primul loc pe țară”

Premierul Ludovic Orban a fost prezent, marți, la Cluj-Napoca, pentru a-i susține pe candidații PNL pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Prim-ministrul Orban i-a încurajat pe candidații liberali.

„Trebuie să vă luptați pentru locul primul loc pe țară, în concursul intern al Partidului Național Liberal. Aveți o echipă cu rezultate remarcabile, îi amintim aici pe Alin Tișe și pe Emil Boc. Mai avem o săptămână, și vă rog să nu stați o zi.

Va trebui să maximizăm voturile. Nu trebuie să ne mulțumim cu puțin și trebuie să fim siguri că orice om pe care îl putem convinge să vină la vot, să voteze cu candidații noștri”, a declarat liderul național-liberalilor, Ludovic Orban.

Acesta a spus că, PNL-iștii trebuie să meargă din casă în casă, din stradă în stradă, să vorbească cu oamenii și să demonteze „minciunile gogonate care sunt răspândite de o propagandă mizerabilă care este plătită cu bani negri de PSD și nu numai de ei.”

Orban a mai precizat că, de victoria Partidului Național Liberal depinde destinul României.

„Vom avea 10 ani de zile în care România are niște oportunități pe care nu le-a avut poate în istorie, decât foarte rar, banii europeni și multe altele. Pe 27 septembrie să sărbătorim o victorie spectaculoasă!”, a conchis președintele PNL, Ludovic Orban.

Alături de Orban, au mai fost prezenți ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros și europarlamentarul Daniel Buda.

De asemenea, la eveniment au participat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, ambii candidând pentru noi mandate din partea liberalilor.

Comenteaza