Orban, după ce Cîţu a spus că a convins o Românie să fie premier: „Candidatul oficial la funcţia de prim-ministru al PNL am fost eu”

Orban, după ce Cîţu a spus că a convins o Românie să fie premier: „Candidatul oficial la funcţia de prim-ministru al PNL am fost eu”
| Foto: g4media.ro

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a comentat, vineri, afirmaţia lui Florin Cîţu potrivit căreia ar fi convins o întreagă Românie să fie prim-ministru.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Orban a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă la Brăila, ce părere are despre afirmaţia premierului Florin Cîţu care a declarat că a reuşit să convingă o Românie să fie prim-ministru şi crede că nu îi va fi greu cu membrii PNL pentru a ales preşedinte al partidului. 
 
„Candidatul oficial la funcţia de prim-ministru al PNL în campania electorală am fost eu. La negocieri, după prima formă a mandatului, că prima formă a mandatului a fost Florin Cîţu premier şi Ludovic Orban preşedintele Camerei Deputaţilor, am flexibilizat mandatul după un blocaj de şase zile, cu a doua variantă Ludovic Orban premier şi Florin Cîţu preşedintele Senatului şi asta a deblocat negocierile.

Până la urmă decizia, preferinţa pentru Florin Cîţu, între mine şi Florin Cîţu pentru poziţia de premier, preferinţa a fost manifestată de partenerii de coaliţie de la USR-PLUS la momentul respectiv. Iar până una alta, negocierile au fost conduse de mine. Negocierile de formare a acestei coaliţii au fost conduse de preşedintele PNL, adică de mine”, a afirmat Ludovic Orban, potrivit news.ro.
 
Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi, la Alba Iulia, că a convins întreaga Românie să fie premier şi pe partenerii de coaliţie să îl susţină pentru această funcţie şi consideră că este mai simplu să îşi convingă colegii de partid să îl sprijine pentru funcţia de preşedinte al PNL.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza