Orban, după ce Boc a spus că "i s-a terminat benzina": Unii colegii îmi spun "Duracell"

Orban, după ce Boc a spus că "i s-a terminat benzina": Unii colegii îmi spun "Duracell"

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că deşi sunt colegi care spun că i s-a terminat "benzina", el consideră că are suficientă energie pentru încă un mandat la șefia partidului.

"Domnul Boc, de exemplu, a spus că mi s-a terminat benzina. Şi am recunoscut, într-adevăr nu am mai achiziţionat benzină. Nu mai am benzină pentru că viitorul sunt maşinile electrice şi nu mai e nevoie de benzină, e nevoie de baterii. În materie de baterii, le-am povestit cum unii dintre colegii şugubeţi îmi spun 'Duracell', că nu îşi imaginează cum am capacitatea de a lucra de dimineaţă până noaptea, stau ca pe baterii. Deci nu am nevoie de benzină, am tot ce-mi trebuie. Am o energie suficient de mare astfel încât să ofer şi mai mult Partidului Naţional Liberal decât am oferit în cei patru ani cât am condus partidul", a spus Ludovic Orban, sâmbătă, aflat într-un turneu electoral la Iaşi, privind alegerile interne, conform Agerpres.

Replica vine după ce în urmă cu o săptămână edilul Clujului, Emil Boc, a spus la ZIUA LIVE că "benzina" lui Ludovic Orban "se aproapie de sfârşit", făcând referire la capacitatea actualului lider PNL de a duce mai departe partidul, în contextul alegerilor interne din toamnă.

"Rolul domnului Orban a fost important în momentele când am câştigat europarlamentarele, apoi cu preşedintele prezidenţialele. Dar benzina domniei sale se aproapie de sfârşit când vorbim de capacitatea de a duce mai departe un partid la nivelul următor", a declarat Emil Boc la ZIUA LIVE.

Tot referitor la candidaturile pentru președinția PNL, Boc a mai spus că "trebuie să te uiţi la un lider care are capacitatea din mers, din partid, să ducă partidul la nivelul următor. Din punctul acesta de vedere am văzut în actualul premier un om care se dedică şi îşi doreşte să schimbe în bine, îşi asumă schimbările importante, partea asta de vaccinare, de pandemie s-a implicat total".

Comenteaza