Oficial! Irina Munteanu a fost numită în funcția de prefect al Clujului / Cine sunt cei doi subprefecți

Oficial! Irina Munteanu a fost numită în funcția de prefect al Clujului / Cine sunt cei doi subprefecți
| Foto: Facebook.com/Irina Munteanu

Guvernul a numit, miercuri, noua componență de la Prefectura Cluj. Astfel, fostul prefect Tasnádi István Szilárd, de la UDMR, a făcut rocada cu liberala Irina Munteanu, care până acum ocupa funcția de subprefect.

Așadar, șefia Prefecturii Cluj le revine liberalilor clujeni după ce a stat la UMDR timp de aproximativ 11 luni de zile. Potrivit hotârârii de Guvern, avocatul Tasnadi Szilard va ocupa de acum funcția de subprefect. 

Cel de-al doilea subprefect este Răzvan Ciortea de la PSD. Social-democratul este președintele PSD Turda și consilier local al municipiului Turda.

Ce mesaj are noul prefect al Clujului

ZIUA de CLUJ a stat de vorbă cu Irina Munteanu, în urmă cu două săptămâni, atunci când aceasta a fost aleasă de către conducerea liberalilor clujeni să ocupe funcția de prefect.

„S-a mers și pe ideea continuității activității, fiind subprefect deja de aproape 2 ani. Mai mult, o perioadă de 3-4 luni am avut și atribuții de prefect, după numirea lui Mircea Abrudean în Guvernul Cîțu. Este o mare responsabilitate. E o muncă pe care o cunosc deja și sunt familiarizată cu ea.

Voi lucra cu aceeași dedicare și implicare pe mai departe. Clujenilor, vreau să le transmit că voi fi aici, voi fi prezentă și voi fi deschisă și implicată în toate problemele pe care Instituția Prefectului le poate gestiona conform atribuțiilor care îi revin”, ne-a declarat noul prefect de Cluj.

Irina Munteanu ocupa funcția de subprefect din ianuarie 2020. Liberala a fost director în Primăria Câmpia Turzii, înainte de a ajunge la Prefectură, conducând Direcția de Relații cu Comunitatea.

Comenteaza