O primește PSD pe senatoarea Șoșoacă? Marcel Ciolacu: „N-am văzut-o că are derapaje...”

O primește PSD pe senatoarea Șoșoacă? Marcel Ciolacu: „N-am văzut-o că are derapaje...”
| Foto: impact.ro

Președintele social-democraților, Marcel Ciolacu, susține că nu au existat discuții pe tema venirii senatoarei Diana Șoșoacă în PSD, dar spune că nu a văzut derapaje la aceasta.

Întrebat, marți, despre o eventuală cooptare a senatoarei independente Diana Șoșoacă în PSD, liderul social-democraților a răspuns că „nu am avut această discuție cu colegii mei”. Totuși, Marcel Ciolacu a adăugat că nu crede că, în acest moment, Diana Șoșoacă este pe profilul PSD.

„Nu cred că doamna Șoșoacă poate să strice relațiile PSD cu internaționala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje... Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție. Nu mă pot ante-pronunța. Nici dânsa nu și-a manifestat intenția”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit dcnews.ro.

La începutul lunii februarie, Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR, alături de care reușise să-și adjudece un mandat în Parlamentul României. Conducerea AUR anunțase printr-un comunicat de presă că Diana Șoșoacă a fost dată afară din partid deoarece a refuzat să acționeze, în Parlament, dar și în spațiul public, conform strategiei stabilite de grupul senatorial.

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a precizat că excluderea sa din AUR a pornit de la un scandal legat de bani, conducerea centrală cerând o parte din suma forfetară primită de parlamentari.

Comenteaza