News alert O nouă lovitură, acum în Parlament! Ce fac la această oră "infractorii cățărați la butoanele puterii"

O nouă lovitură, acum în Parlament! Ce fac la această oră "infractorii cățărați la butoanele puterii"

Jurnalistul Rareş Bogdan atrage atenţia asupra modificărilor la legislaţia penală pe care PSD şi ALDE le trec prin Parlament.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"La această oră majoritatea toxică pentru România PSD-ALDE se pregătește să modifice conținutul uneia dintre infracțiunile conținute în Legea 78/2000, în sensul în care desfășurarea de operațiuni financiare incompatibile cu funcția deținută, dacă se realizează în profitul altuia, nu mai constituie infracțiune decât dacă operațiunile financiare sunt desfășurate pentru sine. Așadar, intenționează să dezincrimineze această infracțiune.
Au declarat că urmează să facă același lucru și în Codul Penal", a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

În plus, Rareş Bogdan a anunţat că "majoritatea toică" din Parlament "intenționează abrogarea Legii 78/2000, care reglementează mare parte din activitatea DNA. 40% din activitatea DNA, cu privire la faptele conexe sau asimilate celor de corupție, este legiferată în această lege. Tot legea 78 mai cuprinde toate fraudele pe fondurile europene, fraudele făcute de şefii de partide pentru influențarea activităţii unei instituții", susţine Rareş Bogdan.

"Felicitări Raluca Turcan, Pavel Popescu, Catalin Predoiu, Ioan Cupşa, Dan Barna, Ion Stelian, Claudiu Nasui, Matei Dobrovie și tuturor celor care nu cedați în Parlament, încercând să puneți stavilă infractorilor cățărați la butoanele puterii!", a încheiat jurnalistul.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza